10 descobriments científics per creure en els Anunnaki

Els més de 25000 poemes i relats sumeris trobats a la biblioteca del rei Assurbanipal, escrits mitjançant escriptura cuneïforme, ens remunten al 2.500-2.000 A.C, i són considerats els textos desxifrats més antics del món. Entre d’altres proeses ens narren l’arribada dels Anunnaki a la Terra ara fa uns 445.000 anys provinents de Nibiru, un planeta que no orbita cap estrella en concret i que té una òrbita elíptica similar a la d'un cometa que l’acosta al nostre cada 3600 anys.

Aquests éssers extraterrestres que mesuraven aproximadament dos metres i mig d’alçada i tenien els cranis allargats, considerats Déus per totes les antigues religions, van arribar amb un únic propòsit, extreure or. Un material necessari per a restaurar la seva deteriorada atmosfera i protegir-se dels raigs ultraviolats. Amb el pas del temps la classe treballadora encarregada d’extreure aquest preuat mineral es va amotinar i va decidir no seguir treballant a les mines, per la qual cosa els Annunna, els 50 grans Déus i el seu líder Anu, van haver de fer front a la rebel·lió creant una nova espècie per a què es fes càrrec de les dures tasques de mineria. Després de diversos experiments genètics fallits dirigits pel científic Enki, va sorgir l'actual espècie humana, que no va tardar en ser esclavitzada, entre d’altres abusos, però a canvi va rebre coneixements per a la supervivència, la ciència i el desenvolupament, i obres mestres d’enginyeria irrepetibles com les piràmides egípcies, maies, asteques i xines, Stonehenge, el “port espacial” de Baal Beck, les Línies de Nazca i el Machu Pichu entre d’altres, sense oblidar la inevitable hibridació entre ambdós espècies que va ajudar a perfeccionar l’ésser humà.

Part d’aquestes històries, canviant el nom dels seus protagonistes, són recollides per tot tipus de religions i mitologia, i en podem trobar representacions pictòriques al llarg de temps immemorials que encara persisteixen a dia d’avui en la nostra cultura, com per exemple el símbol de la doble hèlix de l'ADN representat en forma de serps entrellaçades. Però realment quina credibilitat tenen tots aquests relats? Zecharia Sitchin i demés traductors de sumeri van estar afortunats en les seves sorprenents afirmacions?  La nostra ciència actual ens aboca a creure que no estaven tant mal encaminats tenint en compte l'any en que es van escriure aquests textos.

Va ser real la guerra nuclear entre diverses faccions Anunnaki el 2024 A.C. en diverses parts del món?
Aquests últims anys s’han pogut descobrir grans àrees de vidre verd fos i ciutats vitrificades en profunds estrats de zones d'excavacions arqueològiques a Pierrelatte, a Gabon, Àfrica; la Vall de l'Èufrates; el Desert del Sàhara; el Desert del Gobi; Iraq; el Desert de Mojave; els Regnes Antic i Mitjà d'Egipte; i Turquia. Actualment material com el vidre verd fos només ha estat trobat en llocs sotmesos a proves nuclears, per tant queda verificat que sí que van existir aquestes explosions nuclears i la seva posterior radiació.

Els Anunnaki van crear l’èsser humà?
La ciència ha descobert que el genoma humà conté 223 gens que no tenen predecessors en l'arbre evolutiu, això significa que no els vam adquirir gradualment, sinó que va ser per mitjà d'inserció de material genètic bacterial. Qui va ser el culpable d’aquest sobtat salt evolutiu?

anunnaki-simbol

Realment els Anunnaki van viatjar per diverses parts del món?
Similars models d’arquitectura piramidal i d’escultures han estat trobats en diversos punts del planeta, i tots construïts en harmonia amb els astres.

edificis-anunnaki

La Lluna va sorgir del xoc de Nibiru amb la Terra, antigament coneguda com a Tiamat?
Aquest passat 2012 es va confirmar científicament que la Lluna efectivament és un fragment del nostre planeta, que va ser arrancat després del xoc amb un gran cos celeste. Segons els sumeris un dels satèl·lits que orbiten Nibiru en va ser el responsable.

Nibiru és un planeta que viatja per l’espai sense orbitar al voltant d’una estrella com la resta de planetes de la galàxia coneguda. És això possible?
Aquest 2013 per primer cop en la història de la ciència es va descobrir un exoplaneta amb una massa de quatre vegades Júpiter que viatja sol per l’espai sense orbitar cap estrella en concret, i la comunitat científica assegura que no és pas l’únic, per tant la resposta és sí.

Els Anunnaki van decidir no intervenir en el Diluvi Universal per exterminar la raça humana en veure com aquesta els corrompia. Realment va existir aquesta gran catàstrofe a nivell mundial?
El passat 2006 un grup d’investigadors britànics i australians, van publicar a la revista Quaternary Science Reviews el resultat dels seus estudis confirmant l’existència del gran Diluvi Universal que fins llavors era considerat una llegenda.

Alalu va ser exiliat a Mart, i va ser honorat després de la seva mort amb una gran escultura representant la seva cara al costat d’una petita base creada pels mateixos Anunnaki. Existeix alguna prova?
El 25 de juliol de 1976 la NASA mitjançant la sonda Viking 1 va fotografiar per primer cop la superfície de Mart, la sorpresa va ser quan es va detectar el que semblava una gran cara esculpida a la regió de Cidònia que mesura aproximadament 3km de llarg per 1,5km d'ample, coneguda popularment com la Cara de Mart. Però això no és tot, ja que al mateix quadrangle també va ser descoberta una muntanya en clara forma piramidal batejada amb el nom de Piràmide D&M.

mars_face

Els Anunnaki tenien els cranis allargats, s’han trobat mai restes d’esquelets que ho corroborin?
No només s’han trobat cranis allargats en diversos punts del món, sinó que actualment encara hi ha tribus que es sotmeten a rituals usant tècniques rudimentàries per allargar els seus cranis a semblança, segons ells, dels “Déus”.

cranis

L’Arca de Noè o Ziusudra va existir? Hi ha proves?
El 1993, Porcher Taylor, professor i analista nord-americà, va descobrir que a part de les fotos realitzades els anys 1949 i 1962 de l'anomalia del Mont Ararat, també existien altres fotografies realitzades per un avió espia i fotos d'alta resolució de la CIA aconseguides el 1973 usant el satèl·lit militar KH-9, i fins a fotos més sofisticades realitzades pel satèl·lit KH-11 el 1976, 1990 i 1992, respectivament. Unes imatges que corroboren el que el 1979 el president dels EUA Jimmy Carter assegurava haver vist mentre viatjava a bord de l'avió Air Force One durant una gira internacional junt amb d’altres col·legues "una espècie d'enorme construcció rectangular de fusta, semblant a un gegantí vagó de metro, partit en dos i ficat entre el gel de la muntanya".

arca_de_noe

Segons els relats sumeris els Anunnaki coneixien perfectament els planetes del nostre Sistema Solar. Què en sabien?
Els Sumeris coneixien l'existència de tots els planetes del nostre Sistema Solar amb tot tipus de detall gràcies als Anunnaki, inclòs Plutó, que posteriorment va ser descobert per la nostra civilització l'any 1930.