“Age of Empires”, el retorn d’un mite per partida doble

 

Age of Empires IV serà una realitat aquest pròxim 2020 per a PC i Xbox One, després de 3 anys de retard en el seu desenvolupament per desesperació dels seus fans. Però mentre no arriba la quarta entrega, Relic Entertainment ha posat a la venda per a PC el nou Age of Empires II: Definitive Edition.

Amb aquest joc de PC se celebra el 20è aniversari de la saga Age of Empires, una de les més populars de la història amb increïbles gràfics 4K Ultra HD, una nova banda sonora totalment remasteritzada i l’expansió “Els últims kanes”, que compta amb 3 noves campanyes i 4 noves civilitzacions.

 

 

Gaudeix de totes les campanyes originals com mai, juga a les millors expansions i submergeix-te en més de 200 hores de joc que abasten 1000 anys d’història de la humanitat. Juga en línia i enfronta’t a altres jugadors amb 35 civilitzacions diferents per dominar el món pels segles dels segles. Emprèn el camí cap a la grandesa amb la remasterització definitiva d’un dels jocs d’estratègia més estimats de la història.