Andrew Garfield descontent amb “The amazing Spiderman 2”

Andrew Garfield, l’actor que interpreta al superheroi Spiderman en el nou reebot de la saga de l’home-aranya que es va iniciar al 2012, ha confessat a The Daily Beast, fa només uns dies, que està molt decebut amb el resultat final de The amazing Spiderman 2, dirigida per Marc Webb.

Segons l’actor, també conegut per aparèixer a La xarxa social, el guió que van escriure Alex Kurtzman i Bob Orci l’havia deixat encantat, ja que era molt elaborat i complet. Però, que, degut a les múltiples demandes de l’estudi Sony, que al cap i a la fi, és qui té el veritable poder, es van començar a retallar escenes i subtrames, i per tant, el conjunt va perdre tot el sentit.

A jutjar per la quantitat d’escenes eliminades que es troben a la versió Blu-ray de The Amazing Spiderman 2, que ha sortit recentment al mercat, podem assegurar-vos que el film va patir una bona retallada que, enlloc de fer-lo més dinàmic, el va portar a la incongruència.

Les conseqüències d’això no han trigat en arribar: The amazing Spiderman 2 és el film que ha recaptat menys de tota la saga Spiderman (comptant també les pel·lícules de Sam Raimi), i l’estrena de la tercera part ha estat aplaçada fins al 2018, una decisió molt arriscada que posa en veritable perill, la continuació de les aventures de l’home aranya. I encara més, la sèrie d’spin-off que Sony volia tirar endavant.

spiderman-critica-andrew-garfield

—————–
Marina Cisa
Twitter: @marinacisa