Contacte

Durant l’exercici de l’any 2019 assolírem la xifra rècord de 300.044 usuaris únics i 1.122.134 visites al nostre web, i més de 3.500.000 visualitzacions als nostres perfils de les xarxes socials on disposem de més de 12.000 seguidors, consolidant-nos un any més com el mitjà digital de referència gamer, seriòfil, cinèfil i de cultura retro a Catalunya.

 

Per què la nostra publicitat és més efectiva?

+ No som un mitjà generalista, oferim continguts segmentats dirigits a un públic amant del consumisme, d’entre 18 i 44 anys.
+ Les nostres tarifes publicitàries són les més econòmiques i rendibles que trobaràs al mercat dels digitals, audiència-preu-efectivitat.
+ Ens adaptem al teu pressupost i t’assessorem en tot moment, som professionals multidisciplinaris del màrqueting digital.

 

Quins són els nostres serveis publicitaris?

+ Bàner: visibilitat, cost a mida i impacte assegurat.
+ Reportatge: millora el posicionament SEO i link building de la teva web, a més tots els reportatges reben el mateix tracte que els articles i són republicats a xarxes socials de forma indefinida si el seu contingut és atemporal.
+ Mencions a xarxes: treballem amb Facebook i Twitter, és l’acció més viral i que ajudarà a ampliar a la teva comunitat.
+ Guia del Col·leccionista: cost econòmic, descomptes publicitaris, i presència.
+ Agenda d’esdeveniments: la inserció d’esdeveniments a la nostra agenda per part d’organitzadors és gratuïta i autogestionable

 

Consulta’ns sense cap compromís

Envia