“House of the Dragon”, tot el que has de saber sobre la preqüela de “Game of Thrones”

 

L’univers de Joc de Trons no vol quedar-se enrere tot i haver finalitzat la seva trama principal a la pantalla petita, i HBO té clar que la fórmula ideal per a seguir mantenint-lo d’actualitat és oferint-nos més material mitjançant preqüeles. Ara fa uns mesos va proposar dos títols: Bloodmoon i House of the Dragon. La primera està ambientada 5.000 anys abans anys abans dels successos vists en la sèrie mare, en l’anomenada “Edat dels herois”, moment en què els homes es van enfrontar per primera vegada als temibles caminants blancs. Va començar el seu procés de càsting amb magnificència, confirmant a Naomi Watts com una de les seves protagonistes, però després de rodar el seu episodi pilot s’anunciava que era cancel·lada.

En canvi el segon títol, House of the Dragon, tira endavant i ens portarà al regnat dels Targaryen primigenis el pròxim 2022, i es desenvoluparà 300 anys abans dels esdeveniments vists en la sèrie i farà un seguiment de principi a fi de la Casa Targaryen, una de les més simbòliques de les cases tot i haver tingut pràcticament un sol component viu durant la major part de l’emissió de Game of Thrones, Daenerys.

 

 

Aquest nou projecte es basa en la novel·la Foc i Sang, el llibre de George RR Martin centrat en la història dels Targaryen, i abastarà des del primer d’aquesta casa real que va tenir el seu drac, Aegon el Conqueridor, creador del Tron de Ferro, i que podria arribar fins a la guerra civil, coneguda com la Dansa dels Dracs, que gairebé destrossa la seva dinastia.

Al principi es va confirmar que George R.R. Martin i Ryan Condal serien els encarregats del guió d’aquesta nova sèrie que tindrà un total de 10 episodis en la seva primera temporada (de moment l’única confirmada). No obstant això, Martin va avisar fa uns mesos que és possible que es quedi fora del projecte, ja que primer vol acabar el seu nou llibre, Vents d’Hivern. Si l’acaba a temps, veurem la seva signatura en el guió. Si no, no.

Miguel Sapochnik, que va dirigir múltiples episodis de Joc de Trons, inclosa La Batalla dels Bastards, és l’encarregat de dirigir el pilot i actuarà com a co-showrunner al costat de Condal.