El llibre definitiu de la saga “Street Fighter”, l’obra mestra de Steve Hendershot

 

El llibre Street Fighter de Steve Hendershot publicat al nostre país per Minotauro Games és el llibre definitiu de la famosa saga de videojocs de lluita. Des de fa més de 30 anys la franquícia Street Fighter ha anat creixent sense parar, gràcies a la seva sensacional combinació de creativitat, estil i tècnica.

 

 

Les innovadores aportacions del primer Street Fighter van definir el gènere dels jocs de lluita, amb els seus combos únics i personatges tan entranyables com Ryu, Chun-Li o Akuma. Street Fighter no només es va convertir en un fenomen global massiu en els anys noranta, sinó que va donar lloc a una de les franquícies més perdurables i influents de la història dels videojocs.

 

“Steve Hendershot, autor d’aquesta bíblia de Street Fighter és del director editorial del Museum of Video Game Art”

 

En aquest llibre Hendershot et submergeix en el disseny, la jugabilitat i la narrativa de Street Fighter i explora l’impacte de la saga a la cultura popular i en el món dels jocs. Street Fighter inclou imatges icòniques, informació entre bastidors i consells estratègics exclusius de campions mundials. Són 304 pàgines d’entrevistes, art i història de l’univers Street Fighter … Un títol imprescindible per a qualsevol amant dels jocs de lluita!