La surrealista edició de col·leccionista de Musculman en DVD que voldràs tenir

 

Musculman (Kinnikuman) va obtenir gran èxit a Àsia i a la resta del món. Aquesta sèrie ens narrava les desventures de Musculman, un curiós esportista de lluita lliure procedent del planeta Kinniku (Múscul) que volia demostrar que era el més fort dels púgils, enfrontant-se a estranys rivals sobre rings encara més estranys i tècniques totalment surrealistes.

 

 

L’any 2008 es va llençar al mercat japonès Musculman en format DVD Box per a col·leccionistes en una edició totalment surrealista com la mateixa sèrie, tant pel preu (645€) com pel contingut d’aquest. El motiu va ser el vintè novè aniversari de l’inici de la publicació del manga. El contingut d’aquest DVD Box per una ocasió especial que s’ho valia va ser:

  • 34 DVD’S amb els 184 capítols de la sèrie original + 7 episodis d’una versió teatral que va tenir.
  • Disc amb contingut extra.
  • Llibret i caixes contenidores de luxe.
  • 418 gomes d’esborrar amb la forma dels personatges de la sèrie (no és broma).

Actualment aquest DVD Box de Musculman s’ha convertit en un objecte de culte per col·leccionistes i es pot trobar a Amazon per 740 dòlars de segona mà i per 1.244,20€ nou de trinca, tot i que sempre hi ha la possibilitat de trobar-lo a un preu raonable en plataformes de compravenda d’articles de segona mà. Pels que ens pregunten via xarxes socials on poden comprar la sèrie, de moment hauran d’esperar que algun dia alguna distribuïdora s’animi a comprar els drets del doblatge en idioma català a Tv3.