NES Analogue NT d’or de 24 quirats, la consola de 8 bits més cara de la història

 

La NES Analogue NT d’or de 24 quirats, amb tots els seus components inclosos (cables, entrada HDMI …) i el cartutx, també d’or, del primer The Legend of Zelda de 1986, es troba a la venda a eBay. Es tracta d’una edició limitada de tan sols 10 unitats, sent aquesta la número 9, un autèntic article de col·lecció que es ven al preu de 275.000 dòlars per l’usuari blake31237. Si ets fan de Zelda i de la primera consola de Nintendo que ens va arribar a Europa i tens suficients recursos econòmics no dubtis en licitar a eBay.

Aquesta NES redissenyada per Analogue l’any 2016, amb motiu del 30 aniversari de The Legend of Zelda, es caracteritza per ser compatible amb televisions actuals d’alta definició, comptar amb un disseny més petit, a més de ser compatible amb 2.000 jocs del catàleg de NES. El cartutx de joc del The Legend of Zelda també està fet d’or de 24 quirats. Aquesta edició limitada va ser posada a la venda fa més de tres anys, a un escandalós preu inicial de 5.000 $.

 

 

Les característiques d’aquesta NES d’or són les següents, segons blake31237:

L’estat del producte és excel·lent, ja que és nou. S’inclou la seva caixa original, amb els seus components, cables, comandament sense fil, cartutx daurat de The Legend of Zelda. La consola no ha estat manipulada, usat o danyada, i es troba en perfecte estat.

Color: daurat, fabricada en or de 24 quirats.
Connectivitat: HDMI
Plataforma: Nintendo Entertainment System (NES)
Marca: Analogue
Any de fabricació: 2016
Resolució: 1080p
Regió: NTSC-U / C (Estats Units i Canadà)
País d’origen: EUA

 

 

Si estàs interessat en aquesta NES tan exclusiva, aquí tens l’enllaç d’eBay de la subhasta. Això si, prepara la cartera per a un esvoranc, encara que segur que aquesta consola et donarà grans alegries.