Torna la sèrie “Penny Dreadful” amb una nova història, “City of Angels”

 

Penny Dreadful torna, però amb una altra història que res tindrà a veure amb les seves 3 temporades anteriors on els protagonistes foren Vanessa Ives, Sir Malcom Murray, Ethan Chandler, Victor Frankenstein, Dorian Gray , Brona Croft i John Clare entre d’altres. Showtime ha decidit que ara és hora de City of Angels, protagonitzada per la misteriosa Magda, dimoni interpretat per Natalie Dormer (Joc de Trons). L’acció ens porta a la Los Angeles de 1938, on la investigació d’un assassinat portarà als inspectors Vega (Daniel Zovatto) i Michener (Nathan Lane) pel costat més ocult de la ciutat.

 

 

Així en la sèrie tindrem un còctel de tradicions mexicanes, espionatge per part del Tercer Reich i l’auge de l’evangelisme radiofònic. John Logan, responsable de Penny Dreadful, desenvolupa aquesta nova sèrie que arriba el 26 d’abril.

Penny Dreadful: City of Angels compta amb el seu repartiment amb Dormer, Zovatto, Lane, Kerry Bishé, Rory Kinnear, Adriana Barraza, Michael Gladis, Jessica Garsa i Johnathan Neus. Lorenza Izzo, Adam Rodriguez, Amy Madigan, Brent Spiner, Lin Shaye, Thomas Kretschmann, Dominic Sherwood i Ethan Peck hi estaran com a estrelles convidades.