Et descobrim tot els videojocs del Dr. Slump i les aparicions dels seus personatges en d’altres títols

 

El Dr. Slump és una de les sèries de més èxit d’Akira Toriyama, a part de Bola de Drac, i també disposa d’una llarga trajectòria en el món dels videojocs, sigui en solitari o aportant els seus personatges en format cameo o com a seleccionables en altres franquícies.

Però poc abans del seu salt al món dels videojocs de mans de la companyia Bandai l’any 1983, va llençar-se primer al mercat japonès de màquines electròniques portàtils amb la companyia Animest, llicenciant 3 models diferents: Dr. Slump Arale Part I: Hoyoyo Bomber, Dr. Slump Arale Part II: Gatchan Kazi Kazi, i Dr. Slump Arale Part III: Ncha! Bycha.

 

 

L’etapa del Dr. Slump en solitari en el món dels videojocs

 

Dr. Slump (Arcadia 2001)

El Dr. Slump és un joc d’acció basat en el manga japonès, exclusiu de la consola Bandai Arcadia, una variant d’Emerson Arcadia 2001 que només estava disponible al Japó. El jugador controla la protagonista Arale-Chan, que ha d’intentar evitar que el rei extraterrestre Nikochan, i el seu servent construeixin un OVNI. Arale-Chan sovint es queda sense combustible Robovita-A, i s’ha de recarregar amb una tetera que apareix periòdicament en pantalla.

El joc presenta dues modalitats: en el nivell 1, els personatges es mouen lentament, mentre que en el nivell 2 tots els elements es mouen més ràpidament en pantalla. El jugador té tres vides i ha d’intentar fer el màxim de punts possibles. Si l’OVNI vola amb èxit, el jugador perd la vida.

 

 

 

Dr. Slump Bubble Blitz (NEC PC-6001)

Dr. Slump Bubble Blitz és un videojoc que va ser llançat per Enix per al sistema NEC PC-6001 l’any 1984. Existeix molt poca informació per Internet, ja que és un videojoc pràcticament impossible d’aconseguir, pel fet que en el seu moment no es van vendre en grans quantitats, qui sap si va ser pel fet que Bandai no va formar part del projecte.

 

 

Dr. Slump (PSX)

Dr. Slump va ser llicenciat per a la consola Playstation 1 (PSX) al Japó, i realment no era res de l’altre món, ni gràficament ni en una discreta jugabilitat. Si us agrada l’anime, el jugareu a gust, ja que més o menys, es basa en la mateixa trama, si no millor que ni el proveu. La protagonista és Arale-Chan, i apareixen multitud de personatges en els quals no pot faltar el Dr. Slump, i cal anar acomplint missions d’allò més simples estant en tot moment a l’escenari de la Vila del Pingüí.

 

 

Dr. Slump: Arale-Chan (Nintendo DS)

El jugador controla Arale Norimaki i ha de completar diverses missions i minijocs a la Vila Pingüí. En el transcurs del joc rebem la proposta de diverses missions com trobar Goku, Akane Kimidori, Gatchan, Senbei Norimaki, Midori Norimaki, entre d’altres. És un videojoc realment difícil d’aconseguir actualment al mercat de compravenda de segona mà.

 

 

Aparicions de personatges del Dr. Slump en altres videojocs

Els personatges del Dr. Slump també han fet aparicions en diversos videojocs, més enllà dels seus propis, en especial en els que estan basats en l’univers de Bola de Drac.

 

Videojocs de Bola de Drac (diversos sistemes)

Els videojocs de Bola de Drac han comptat amb la presència de diversos personatges de la Vila del Pingüí com Dragon Ball: Daimaō Fukkatsu amb Arale, Gatxan i Senbei (Famicom), Dragon Ball 3: Gokuden amb Arale (Famicom, WonderSwan Color), Dragon Ball Z: Super Gokuden: Totsugeki-Hen amb Arale i Senbei (Super Famicom), Super Dragon Ball Z amb Superman Menja Prunes (PSX), Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 amb Arale (PlayStation 2, Wii, PSP, PlayStation 3, Xbox 360), Dragon Ball: Revenge of King Piccolo amb Arale (Wii), Dragon Ball: Origins 2 amb les Gatxans, Senbei, Midori, Turbo, King Nicochan i el seu servent (Nintendo DS), Dragon Ball Fusions amb Arale 18 i Towale (Nintendo 3DS), i Dragon Ball Z: Dokkan Battle amb Arale, Obocaman i Superman Menja Prunes (Android i iOs).

 

 

Famicom Jump: Hero Retsuden (Famicom)

El primer cas va ser l’any 1988 quan Arale va ser inclosa en el videojoc Famicom Jump: Hero Retsuden per al sistema Famicom (Nintendo NES 8 bits japonesa).

 

Jump Super Stars i Jump Ultimate Stars (Nintendo DS)

Arale i el Doctor Mashirito van ser els escollits per representar a la franquícia Dr. Slump en aquesta saga de videojoc per a la consola Nintendo DS.

 

 

J-Stars Victory Vs (Playstation 3, Playstation 4 i PS Vita)

Arale i Gatxan són les escollides per a representar al Dr. Slump per primer cop a les consoles Playstation 3, Playstation 4 i PS Vita.