“Aryamaan – Brahmaand Ka Yodha”, la sèrie índia d'”Star Wars”

Aaryamaan – Brahmaand Ka Yoddha (Aryamaan – El guerrer de l’univers) va ser una sèrie de televisió inspirada en l’univers Star Wars que va dominar durant anys la programació televisiva a l’Índia, i que fins i tot durant un curt període de temps va ser la producció televisiva amb més pressupost de la història d’aquest país.

La sèrie segueix la història d’Aryamaan (Mukesh Khanna), el príncep guerrer de l’imperi Thar situat a la galàxia Ariyana, a milions d’anys llum de distància de la Terra. Aryamaan és fill de l’emperador Jarant i la seva segona esposa, la reina Rasa i ha de lluitar contra les forces del mal que amenacen la estabilitat del seu imperi.
El drama es va iniciar el 14 de juliol de 2002, i va arribar a emetre fins a 89 episodis de 45 minuts cada un dirigits pel director Dinker Jani. Aaryamaan – Brahmaand Ka Yoddha va comptar amb els efectes especials de la companyia Crest Communications i la música de Pyarelal Ramprasad Sharma durant la seva llarga trajectòria. La sèrie mai ha estat editada fora de l’Índia pel que l’única manera de veure-la és comprant el DVD en aquest país o buscant els episodis a YouTube.