BBC3 cancel·la definitivament “In the flesh”

Han sigut molts mesos de silenci. La segona temporada de In The Flesh va acabar a principis de juny amb bons resultats de share i amb les trames molt obertes. La BBC, però, es va resistir a dir si renovaria, o no, la sèrie per una nova tongada d’episodis.

Durant sis mesos, els fans d’aquesta ficció anglesa enfocada al públic jove, que barreja la temàtica dels zombis amb el realisme, van inundar les xarxes socials amb missatges que contenien el hashtag #SaveInTheFlesh per donar suport al manteniment d’aquesta a la TV. Dominic Mitchell, el seu creador, va encoratjar als seguidors a comprar el DVD de les dues primeres temporades i a enviar cartes als responsables de la programació de la BBC per a fer pressió. El popular magazine britànic RadioTimes la va coronar com la sèrie de l’any. En definitiva, es va encetar un autèntic moviment per salvar la sèrie de la cancel·lació.

La batalla però, va acabar de forma contundent fa uns dies. La BBC Three va trencar finalment el silenci, i va presentar un comunicat via les xarxes socials on posava que no hi hauria una tercera temporada de In The Flesh. La notícia va ser devastadora tant pels fans com pel creador de la sèrie, al qual se li havia atorgat el Bafta al millor guionista dramàtic l’any passat. La crisi que pateix la BBC Three i els seus plans de transformar-se en un canal online per abaratir costos, semblen ser les causes principals.

Tot i així, els fans no es donen per vençuts i han començat una campanya per demanar a les plataformes Netflix.Uk i Amazon.uk que es facin càrrec de la sèrie (ja va per les 24.000 firmes a la primera opció i per 13.000 a la segona). El nou hashtag és #RenewInTheFlesh. Considerant que Amazon.uk va acollir Ripper Street, un drama d’època anglès, quan la BBC One el la va cancel·lar i va sortir bastant ben parat, podem considerar que els fans han apostat per una solució bastant real. Amb el suport de Mitchell, els seguidors no pararan fins a aconseguir una nova llar per la seva ficció de zombies preferida.

Si encara no us heu enganxat a aquesta meravellosa serie britànica, aquí podeu veure les dues temporades a través de la plataforma Movistar Series, que l’ha adquirida recentment. A continuació, us deixo el tràiler per acabar-vos de convèncer:


Marina Cisa
Twitter: @marinacisa

Blog: www.labutacaindiscretaa.blogspot.com