Bubble Zoom, llegir còmics digitals serà més fàcil gràcies a Google

La tecnologia Bubble Zoom ha estat creada per Google per a facilitar-nos la lectura de còmics digitals, i forma part de la seva aplicació Google Play Books per a dispositius Android. L’aplicació permet ampliar les vinyetes dels còmics per a facilitar-nos la seva lectura, ja que fins a dia d’avui llegir còmics en dispositius mòbils no era una experiència gaire còmode respecte al suport de paper.

“Bubble Zoom neix de la necessitat de perfeccionar l’experiència de llegir còmics digitals”

Greg Hartrell, cap de producte de Google Play Books, ha comentat el següent: Bubble Zoom amplia les vinyetes dels diàlegs, passant d’una a un altre tan sols prement la pantalla, fent que sigui molt més senzill llegir còmics en els nostres dispositius mòbils. Amb la funcionalitat Bubble Zoom és més fàcil llegir còmic digital amb una mà, ja que identifica automàticament i s’expandeix cada vinyeta per a la seva llegibilitat”.

Bubble-Zoom-Comics-google

Bubble Zoom ja es troba disponible amb la última actualització de Google Play Books per a Android. Els primers còmics que es beneficiaran d’aquesta tecnologia seran els còmics de Marvel i DC que s’hagin comprat a la botiga de Google Play, pel que de moment per als còmics descarregats encara no disposem de cap funcionalitat a l’alçada.