CEV Online, l’Escola Superior de Comunicació, Imatge i So de Barcelona

Vols convertir-te en un dels perfils més demandats? Amb CEV Online, si vols, pots! Vivim en un món altament competitiu, sent cada vegada més, els professionals formats que busquen dedicar-se a allò que realment els apassiona. Les empreses, demanen perfils qualificats que siguin capaços de respondre a les seves necessitats. Però, com pots arribar a ser el professional que les empreses estan buscant?

La formació, s’ha convertit en un imprescindible per arribar a assolir aquestes qualitats i cada vegada són més els estudiants que trien la modalitat online per assolir els seus objectius.

CEV, l’Escola Superior de Comunicació, Imatge i So, és una de les escoles que oferta aquest tipus de formació al nostre país. Especialitzada en dues grans àrees la taxa d’ocupació no para de créixer, CEV posa a la teva disposició el Tècnic Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius i el tècnic superior de desenvolupament d’aplicacions multiplataforma a distància.

Tots dos cicles, es caracteritzen per ser una Formació Oficial eminentment pràctica amb la qual aconseguiràs la mateixa titulació que en la modalitat presencial. A més, el seu equip docent format per professionals en actiu en el sector, t’acompanyaran durant tot el teu recorregut, tenint accés setmanalment a continguts multimèdia, classes en streaming i lliuraments de treball amb el seu corresponent feedback personalitzat i detallat.

Tècnic superior en animacions 3D, jocs i entorns interactius a distància
Aprendràs a crear des de zero el seu propi videojoc o curtmetratge d’animació, treballant en totes les fases de producció com el concept art, el disseny de personatges i escenaris, el modelatge 3D, texturitzat i il·luminació, el rigging per a l’animació de personatges, el game design i, finalment, el render.

Tècnic superior de desenvolupament d’aplicacions multiplataforma a distància
Desenvoluparàs Apps natives i híbrides iOS i Android fent ús de tecnologies emergents, a més de dominar HTML 5, CSS 3 i llenguatges de programació com Javascript, C #, Java o PHP, Swift o Angular JS.

El proper 5 i 10 de setembre a les 18:00 hores, l’escola realitzarà una sessió informativa online per resoldre tots els dubtes d’aquells que volen formar part d’una indústria en creixement.

Inscriu-te fent clic en aquest enllaç i descobreix perquè el teu futur és CEV Online!