Charlie Cox podria retornar com a Daredevil a “Spiderman 3”, el proper 2021

 

Marvel Television i Netflix van escenificar el punt final a la seva relació cancel·lant les sèries de Marvel que la plataforma incorporava al seu catàleg, algunes d’elles realment brillants. Les sèries eren The Punisher, Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, The Defenders i Cage.

 

 

Ara sembla que Charlie Cox, qui va interpretar a Matt Murdock / Daredevil a la sèrie de Netflix, seria un dels fitxatges estrella de Marvel Studios de cara la tercera part del nou Spiderman de Tom Holland. Kevin Feige vol que l’actor reprengui el seu paper dins de l’Univers Cinematogràfic de Marvel actuant com l’advocat de Peter Parker.

Però aquest no és l’únic actor de l’univers Marvel a la pantalla petita que podria fer el salt al cinema, ja que Jon Bernthal també està en negociacions per a recuperar el seu paper com a Frank Castle / The Punisher. A més, alguns rumors apunten que Marvel recuperarà a gairebé tot l’equip d’herois de carrer que va militar a Netflix amb l’excepció de Danny Rand, que seria reiniciat en una seqüela de Shang-Chi després de la mala recepció que va tenir la interpretació de Finn Jones. Esperem que l’acord també inclogui a Vincent d’Onofrio com a Kingpin.