El desastre absolut de l’onzena temporada de “The X-files”

 

El passat 2016 la mítica sèrie de televisió The X-files va retornar després de quasi 9 anys fora d’antena, il·lusionant-nos a tots com a nens… Tot i que la realitat ens va deixar clar que va ser un total desencert tornar a veure altre cop als agents Scully (Gillian Anderson) i Mulder (David Duchovny).

Tot i el desastre, FOX va decidir renovar la sèrie per una onzena temporada i les coses desgraciadament han anat a molt pitjor… Aquesta nova etapa d’Expedient X, ens demostra que Chris Carter sense tot el seu equip original de producció no sap ni intentar igualar el nivell de les antigues temporades. Sobreactuacions, guions agafats amb pinces, ritme ràpid i esvalotat, situacions de violència i persecució sense cap ni peus, una història de rerefons antiquada, i sobretot sobretot una obsessió ridícula per mirar-se al melic que acaba sent de vergonya aliena a cada pas, sense oblidar que alguns actors de la sèrie original sembla ser que s’han oblidat d’interpretar els seus personatges. L’actual The X-files no té res a veure amb l’antiga sèrie que ens va captivar a tots, i només és un producte comestible pels fans de la saga original que tinguin molt d’apreci als personatges (totalment desfigurats i no parlem del seu aspecte físic) i no puguin aguantar la nostàlgia dels 90.

I per acabar-ho d’adobar les últimes informacions que corren per internet situen a Gillian Anderson fora de la sèrie degut al desastre que ha suposat aquest retorn, pel que la renovació per una temporada més sembla ja impossible si s’acaba confirmant aquesta notícia. té molts millors fonaments que l’anterior…