“Dragon Ball Z Kakarot”, anunci de llagrimeta i gameplay d’un videojoc imprescindible

 

Dragon Ball Z Kakarot és l’esperat joc que ens torna a fer apassionar per l’obra immortal d’Akira Toriyama, i pel que haurem d’esperar fins al pròxim 17 de gener de 2020 per a poder-lo jugar amb la PS4, Xbox One o PC (de moment sense versió confirmada per a Nintendo Switch). Cal aclarir que Dragon Ball Z Kakarot no és un joc de lluita, sinó un RPG de món obert que barreja diferents estils de joc i que vol captivar de forma original als seguidors de Goku i companyia. Son Goku no serà l’únic protagonista controlable, ja que podrem encarnar altres herois. Però haurem de renunciar a controlar els personatges malvats com Freezer, Cèl·lula i companyia.

La campanya de publicitat de Dragon Ball Z Kakarot és realment una de les més emotives i nostàlgiques dels últims temps pel que fa al món dels videojocs, és 100% pura nostàlgia.

 

 

Bola de Drac Z comença just després del naixement de Son Gohan, el fill de Goku. Llavors, apareixen uns éssers estranys de l’espai, els anomenats Guerrers de l’Espai. El nou videojoc desenvolupat per CyberConnect2 repassa tota la història de la saga creada per Akira Toriyama, des de l’arribada dels guerrers de l’espai fins a l’amenaça del monstre Buu. No només narrarà els arcs argumentals oficials, sinó que també implementarà petites històries dins de l’univers de Bola de Drac.