Els 5 possibles motius de l’aplaçament de la seqüela de “Superman: Man of Steel”

Segons anuncia Warner Bros la seqüela de Man of Steel s'estrenarà amb un any de retard, concretament el maig de 2016. Tot i que la versió oficial d’aquest aplaçament es basa en que Zack Snyder necessita més temps degut a la complexitat del film, els rumors ja han aparegut a diversos mitjans de comunicació i a continuació us els enumerem.

– Una lesió a la cama de Ben Affleck, l'actor que donarà vida a Bruce Wayne.

– Retallada de pressupost, pel que s’haurà de reformular la història inicial.

– La complexitat econòmica per recrear la llar de Wonder Woman, Temiscira, la capital d'Illa Paradís. S’està debatent si mostrar-la en la pel·lícula o només nombrar-la per estalviar costos.

– És Superman vs Batman el títol per encobrir el que serà realment la primera entrega de la saga cinematogràfica de la Lliga de la Justícia?

– Dificultats en l’elecció de l’actor que interpretarà a Lex Luthor. Alguns dels noms que han sonat i sonen són Josh Holloway (Lost), Jason Momoa (Game of Thrones), Joaquim Phoenix (Gladiator) o Bryan Cranston (Breaking Bad).

De moment l'únic confirmat és la presència d'Affleck interpretant a Batman, d'Henry Cavill repetint en el seu paper com a Superman i Gal Gadot donant vida a Wonder Woman.

Batman-vs-superman