Un estudi conclou que els usuaris de la consola Xbox tenen millors reflexos que els de Playstation o PC

 

Un estudi realitzat entre 1400 jugadors i encarregat per les companyies LG i Activision, en relació als reflexos i la capacitat de reacció dels jugadors de les diferents plataformes i consoles del mercat, conclou que els jugadors de la consola Xbox tenen millors reflexos en general que els de Playstation o PC entre d’altres.

 

 

LG afirma que són els usuaris de Xbox els que millor puntuació han obtingut en general, amb un 79,7 sobre 100, col·locant-los per sobre dels jugadors de PlayStation que han assolit un 71,9 sobre 100 o fins i dels de PC amb un 62,2 sobre 100, entre d’altres.

 

Els resultats s’han aconseguit després d’avaluar usuaris a través de LG Elite Reaction Test, un programa dissenyat en col·laboració amb Activision i Call of Duty: Black Ops 4

 

LG Elite Reaction Test convidava als jugadors a disparar tant a objectius en pantalla com fos possible en un període de 20 segons, aquests items es mostraven en pantalla de color verd i a mesura que passaven els segons canviaven el color a vermell fins a final desaparèixer.

Gràcies a l’estudi, també s’ha aconseguit constatar que la millor reacció i efectivitat també correspon als jugadors de Xbox, amb un 77,1% d’encert, sent fins i tot superior als de PC amb un 67,7%. Els usuaris de Xbox també van ser els que més encerts van aconseguir un 78% del total sobre un 74% obtingut pels jugadors de la màquina de Sony i un 70% registrat pels usuaris de PC. No obstant això, els de PC, van ser els que millor van reaccionar en relació als colors, aconseguint disparar un 18% dels blancs quan aquests encara oferien el color verd en pantalla.