Èxit del primer Handmade Festival Barcelona

La primera edició del Handmade Festival Barcelona, el nou saló de Fira de Barcelona sobre manualitats i la corrent del 'fes-ho tu mateix', va tancar amb un balanç de 20.000 visitants després de tres dies d’intensa activitat i magnífica afluència de públic. "El balanç és molt positiu. Handmade Festival Barcelona ha estat un èxit", afirma el codirector del saló, Josep Antoni Llopart. "Hem aconseguit celebrar un saló molt innovador en el seu àmbit pel seu caràcter de festival, i tant els expositors com els visitants estan molt satisfets".

salo4

Per a la codirectora del saló, Anna Ventura, "el públic ha pogut gaudir d'una festa de les manualitats i viure una autèntica experiència del ' fes-ho tu mateix'. En aquest sentit, el saló ha aconseguit oferir una visió molt àmplia, pràctica i actual d'aquest univers, adaptat tant al potencial creatiu d'experts i professionals com d'aficionats, principiants o persones que simplement senten curiositat per aquest món tan creatiu". A HMF BCN s'han desenvolupat més d'un centenar d'activitats i altes dosis d'entreteniment per a visitants de totes les edats amb tallers, classes magistrals, degustacions, exposicions i concerts, a més d'una àmplia oferta d'articles i materials de més de 150 expositors dels sectors de fil, paper, cuina, bricolatge i jardineria.

salo3

Organitzat per Fira de Barcelona i l'agència creativa Evident Events, Handmade Festival Barcelona ha comptat amb la col·laboració d'empreses rellevants de cada disciplina com Bauhaus, Alfa, Gütermann i Nestlé, entre d'altres. El proper 2015 tornarà a celebrar-se del 24 al 26 d'abril.