“Fifa Manager 20”, torna el mític videojoc mànager amb més força que mai gràcies a un fan rus

 

Un fan rus del videojoc Fifa Manager de la companyia canadenca EA Sports, conegut com a Dmitri, ha ressuscitat la saga com mai ningú ho havia fet anteriorment, amb una nova versió actualitzada del joc a la temporada 2019-2020 que incorpora per primer cop novetats tècniques.

Durant els darrers anys, multitud de modificacions creades per diverses comunitats de jugadors a escala internacional han permès mantenir l’esperit del videojoc original, que va deixar de programar-se l’any 2013, deixant com a única alternativa potent el Football Manager de SEGA. Fins avui dia la gran majoria d’aquestes modificacions eren bàsicament actualitzacions de plantilles, rentat de cara i canvi de la data d’inici de temporada permetent adaptar l’edició 2013 o 2014 a cada nova temporada que començava.

Ara aquesta capacitat d’actualització de la comunitat ha augmentat de nivell considerablement amb la modificació realitzada per l’usuari Dmitri, que ha aconseguit modificar el mateix codi del videojoc! Inclús incorporant noves funcionalitats tècniques inèdites fins ara, i perfeccionant les que ja existien. L’usuari ha acabat convertint la seva actualització en el que perfectament podria ser una edició oficial del joc a causa de la gran quantitat de millores que ofereix.

 

 

A continuació us detallem algunes de les més importants:

– La base de dades més gran creada mai per a un Fifa Manager: més de 12.000 clubs i 200.000 jugadors, 494 lligues i 124 països seleccionables on començar la nostra carrera com a mànager. A Espanya podem escollir equips de Tercera Divisió, a Itàlia de Serie D, a França de la cinquena divisió i a Anglaterra de la vuitena divisió, com a exemple de la profunditat i realisme d’aquest nou treball. Amb la gran majoria de plantilles actualitzades i amb jugadors reals.

 

 

– La Copa del Món torna a ser seleccionable com a competició individual.

– Ja es poden jugar totes les competicions internacionals, incloent-hi la UEFA Nations League i UEFA Youth League.

– Mode finestra, sense cap mena de restricció, arribant a poder importar gràfics al joc arrossegant els arxius.

– Afegida nova funcionalitat “Team control”, permetent tornar a disputar els partits controlant els nostres 11 jugadors com passava en antigues versions del joc.  Una opció revolucionaria tenint en compte que han estat afegits multitud de camps recreats en 3D.

– 68 noves formacions tàctiques a escollir, amb diverses variants per a cadascuna.

– Afegits 3.000 uniformes oficials de la temporada 2019-2020 en equips nacionals i internacionals, inclús les bandes de capità.

– Ara els minikits de cada equip es mostren a la pantalla d’informació de cada club.

– Noves textures del terreny de joc per als partits 3D.

– Noves pilotes 3D, les originals per a cada competició.

– Actualització de totes les dades històriques de totes les competicions nacionals i internacionals de 30 països.

– Champions League i Europa League amb tota la seva gràfica original: pantalles de tv, entrades, valles publicitàries, etc.

– Competició International Champions Cup afegida per a poder ser disputada.

– Nou mode de visionat per a poder seguir els partits del teu segon equip i juvenil.

– 30 nous fons d’escriptori dins del joc.

Podreu descarregar la modificació de Dmitri des del següent enllaç. Recordeu que per a poder gaudir-la necessitareu una còpia original del Fifa Manager 14 física o digital que podeu aconseguir a la plataforma Origin d’Electronic Arts.