Final Fantasy VII, el remake més esperat

 

Finalment, després de molts anys demanant-lo, els fans podran revisitar un dels referents del rol japonès, presentat sota un nou format episòdic que s’encetarà aquest pròxim 10 d’abril.

Des que la mateixa Square Enix redissenyarà la introducció de Final Fantasy VII, amb una demo tècnica que servia per a exemplificar el potencial de PlayStation 3 abans del seu llançament, els aficionats de l’original han demanat que la companyia nipona anirà un pas més enllà i els oferirà una versió renovada del clàssic.

Ja no ens trobem a aquell llunyà 2005 però, finalment, el projecte es farà realitat enguany. El títol protagonitzat per Cloud Strife aterrarà a PlayStation 4 en forma d’episodis, el primer dels quals es troba previst per al 10 d’abril. Els capítols següents no tenen encara data oficial, però des de l’equip que hi treballa s’assegura que cadascun tindrà la magnitud d’un joc complet.

A més de l’evident posada al dia en el disseny de personatges, enemics, escenaris i efectes, alguns aspectes jugables també hi presentaran alguns canvis. És el cas, per exemple, del model de combat, que passarà del sistema per torns a un de més semblant al dels títols més recents de la franquícia, en què l’acció adquireix un major protagonisme.

Si teniu pensat acompanyar Cloud i els seus amics a la versió renovada d’una de les aventures més recordades de la història dels videojocs, no oblideu assenyalar el 10 d’abril als vostres calendaris. Mentrestant, podeu fer boca re jugant el Final Fantasy VII original.

 

 

—————–
David Pedros