La velocitat renovada de GRID per a PlayStation 4, Xbox One i PC

 

A mig camí entre una seqüela i un reinici, una nova entrega de la saga de carreres de Codemasters va veure llum aquest passat octubre.

Ara fa poc més d’onze anys, la companyia britànica Codemasters publicava Race Driver: Grid, un videojoc de carreres que permetia el jugador convertir-se en un pilot de competició a diverses categories de l’automobilisme, amb l’objectiu de crear-ne la seua pròpia escuderia. Amb un sistema de danys realista, però una jugabilitat de to arcade, les distintes proves es dividien pels territoris en què tenien lloc: hi podíem trobar curses urbanes o de demolició a Estats Units, proves a circuits reals d’Europa o exhibicions de derrapada i Touge al Japó.

 

 

Després de dos tardanes seqüeles (Grid 2, 2013; i Grid: Autosport, 2014), la franquícia prepara el seu retorn, en forma de reboot, amb GRID. Aquest nou títol respectarà l’estètica de l’original de 2008, així com la seua barreja entre simulació i arcade, i implementarà un nou sistema de rivalitats entre el jugador i els pilots controlats per la CPU. Un total de més de 400 contrincants diferents, cadascun amb unes característiques de conducció pròpies, que “reaccionaran” a l’estil de pilotatge i les maniobres de l’usuari fins a convertir-se en la seua Nèmesi.

El llançament de GRID ha arribat a PlayStation 4, Xbox One i PC.

 

——————
David Pedrós