Handmade Festival BCN 2015

El Do it Yourself, està en plena expansió i així ho reflecteix la segona edició del Handmade Festival Barcelona, organitzada per Fira de Barcelona i l'agència creativa Evident Events, que obre portes aquest divendres 24 d'abril fins el proper diumenge 26 al recinte firal de Montjuïc. S'estructura en quatre àrees temàtiques: fil, paper, cuina i bricolatge, decoració i jardineria; i disposarà de més de 250 entre tallers, classes magistrals, degustacions, concerts i exposicions i preveu reunir 235 expositors, un 44% més que el passat 2014, al certamen també hi haurà una àrea Wedding, una zona infantil amb joguines i kits de manualitats, un Food Market amb més d'una vintena de foodtrucks, dos escenaris per a concerts i espectacles, i un nou espai anomenat Atelier, on es duran a terme la majoria de tallers.

HMF-BCN2

La cultura japonesa serà la gran protagonista d'aquesta edició i, a més de recrear-se en totes les àrees del certamen, tindrà un espai propi anomenat Aires del Japó, que comptarà amb una zona d'exposició, de degustació i de tallers. L'àrea Wedding també es reforça i incorpora una Love Square, on el públic podrà descobrir des de tècniques per organitzar un casament Crafty fins a contactar amb els millors especialistes en aquest tipus de cerimònies. Una de sorpreses més grans d'enguany serà la celebració d'una boda exprés. A més de l'oferta gastronòmica d'expositors i foodtrucks, el saló comptarà amb una cuina professional on es desenvoluparà una intensa activitat durant la seva celebració. Hi haurà tallers i cursos per aprendre a elaborar gelats, cupcakes, pa, cervesa, dolços o còctels, entre moltes altres propostes. Els més petits de la casa tindran aquest any moltes activitats per triar i gaudir a la sala. L'àrea infantil també comptarà amb un escenari propi on es podran veure i escoltar propostes musicals i actuacions d'artistes com Lali Rondalla o Caixadecontes.

HMF-BCN3

I perquè el públic pugui descansar després de tanta activitat, s'habilitarà un Cine-Knitting, on es podrà teixir mentre es mira una pel·lícula. Per això, s'obsequiarà als assistents amb un kit amb dos cabdells de llana, un ganxet i un patró. El programa complet i actualitzat d'activitats està disponible a www.handmadefestivalbcn.com. Per participar en alguns dels cursos i tallers cal inscripció prèvia.