El casc gegant que et permetrà treballar aïllat i en silenci

Helmfon és una casc gegant però lleuger, dissenyat per la firma ucraïnesa Hochu rayu, ideal per a poder aïllar-se de tots els teus companys d’oficina, aconseguint així un ambient allunyat del soroll i el neguit. Aquest enorme casc que es pot recolzar sobre les espatlles o subjectar en una paret o sostre, aconsegueix esmorteir els sons externs, per la qual cosa està especialment pensat per a ser usat en ambients de treball en què es desitja tenir un espai de concentració adequat sense haver d’aguantar tot tipus de converses i comportaments. El casc a més incorpora un sistema per a poder respondre al teu telèfon, a més de comptar amb altaveus integrats i un micròfon.

La idea d’aquest giny va sorgir quan a la pròpia companyia ucraïnesa buscava una manera per a què els seus empleats poguessin mantenir converses via Skype en els escriptoris sense molestar a la resta de companys. Així, la idea és que el casc es pugui usar en llocs oberts sense molestar els altres i sense requerir de la reserva per exemple de sales per dur a terme una reunió.

Helmfon és només un prototip de moment, però Hochu rayu està treballant dur per acabar amb les proves pertinents (la idea és que el puguis fins i tot personalitzar) i posar en circulació el seu casc el més aviat possible. El seu preu és també tot un misteri, de manera que no ens queda més que esperar fins a tenir de nou notícies sobre aquest particular equip. Et veus en cor de fer-lo servir? Estaves desesperat per trobar una solució així?