Tot el que has de saber sobre l’inici del treball de producció de “Matrix 4”

 

Matrix 4 ja està en producció amb Lana Wachowski en solitari al capdavant i el guionista Zack Penn a la rereguarda, ja que Lilly Wachowski actualment s’està prenent un descans pel que fa a tot el relacionat amb la indústria de cinema en general, i amb el cinema de ciència-ficció en particular.

Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss tornaran a Matrix 4 repetint els seus rols de Neo i Trinity, i el procés de càsting per cobrir els principals papers que falten per cobrir en aquest film ja ha començat, i de fet ja es coneixen els noms d’alguns dels actors que s’uniran a Moss i Reeves en la nova pel·lícula de la saga de Matrix. Un d’ells és, Neil Patrick Harris, i l’altre és Yahya Abdul-Mateen II, que va ser confirmat poc abans que Harris. Per ara, es desconeix per complet el paper que exerciran ambdós actors. Dues actrius es troben actualment en converses per interpretar i reinterpretar personatges: Jessica Henwick, coneguda per papers a Joc de Trons o a la sèrie de Marvel Iron Fist que podria fitxar per la pel·lícula per a un interpretar un paper desconegut, i Jada Pinkett Smith, que actualment està negociant per tornar a interpretar a Niobe en la pel·lícula, com ja va fer en la trilogia original de Matrix.

El gran dubte és Lawrence Fishburne, que no s’ha pronunciat sobre la possibilitat de tornar a donar vida a Morfeo, un dels personatges més importants de les pel·lícules de Matrix. No obstant això, sí que s’ha filtrat el fet que Warner va a la caça d’un actor que doni vida al personatge en una versió molt més jove. Com és habitual, no coneixem el context en què entrarà participar aquest jove Morfeo en la trama de Matrix 4.