JoanPera passa el test de Microoci

Joan Pera neix a Mataró el 27 de setembre de 1948. Al llarg de la seva extensa trajectòria ha treballat com a director i actor de doblatge en cinema, teatre i televisió. Gran part de la seva carrera artística s’ha desenvolupat en el món del teatre, destacant l’obra de teatre La extraña pareja que va co-protagonitzar amb Paco Morán.

A televisió es va donar a conèixer amb TVE1 Catalunya fent de nebot de Joan Capri a Doctor Caparrós Medicina General, la primera comèdia televisiva del nostre país gravada en directe i amb públic. En el món del doblatge en català i espanyol posa veu a Woody Allen des de fa més de 20 anys.

joan-pera

Un color: Blaugrana.

Un número: 6 (tinc sis fills).

Un dia de la setmana: El diumenge que faig l'arròs i ens reunim tota la família.

Una afició: Llegir literatura.

Quin és l’últim llibre que has llegit: He rellegit Terra Baixa d’Àngel Guimerà, ja que hem fet una TV movie.

El viatge de la teva vida: Agafar el cotxe algun cap de setmana i pujar cap a la Vall d'Aran on tinc una caseta per passar uns dies amb els meus.

Mascota preferida: El gos.

Un estil musical: El jazz.

Un disc: M'encanta escoltar nadales angleses quan és Nadal, el fa màgic.

Una pel·lícula: Lo que el viento se llevo.

Una sèrie de televisió: Cheers.

Un director: Ventura Pons.

Un actor: Woody Allen.

Les pel·lícules a casa o al cinema? A casa, que sinó m'adormo!

Un superheroi de còmic: Spiderman sempre m'ha cridat molt l’atenció.

Un esport: Anar a buscar bolets!

Un club esportiu: El Barça!

Un misteri per resoldre: La fi dels humans.

Una consola: No n'entenc d'això! Que ja tinc una edat!!

Un videojoc: El que em posa el meu net, perquè vol que miri com juga!

Una frase: El teatre, l'expressió d'un poble!