La cinquena temporada de “The Affair”, punt i final a una de les millors sèries

 

La cinquena i última temporada de The Affair posa punt final al thriller estrella de la cadena nord-americana Showtime, que ens ha tingut atrapats des del 12 d’octubre de 2014. Sense cap mena de dubte us podem afirmar que es tracta d’una de les millors sèries del moment, i de les poques que aconsegueix seduir a l’espectador mitjançant una posada en escena exquisida i immersiva. Sarah Treem i Hagai Levi, són els responsables d’haver-nos fet gaudir fins ara d’un producte televisiu que enyorarem per la seva intensitat, originalitat i sobretot per la seva capacitat de mimetitzar emocions.

 

 

Per aquells que encara no la coneguin, The Affair és una sèrie que aborda les conseqüències d’una aventura amorosa entre Noah, un escriptor d’èxit casat (interpretat per Dominic West) i Alison Bailey, una cambrera (interpretada per Ruth Wilson) que tracta de sobreposar-se a la mort del seu fill.  La sèrie va guanyar el Globus d’Or a la millor sèrie dramàtica de televisió en la seva 72 edició que es va lliurar el 2015. En aquella mateixa edició Ruth Wilson va guanyar el Globus d’Or a la millor actriu en sèrie de televisió dramàtica pel seu paper d’Alison Bailey. El 2016 Maura Tierney va obtenir Globus d’Or a la millor actriu de repartiment en sèrie pel seu paper interpretant a Helen Solloway.

En aquesta cinquena temporada farem un salt en el temps, descobrint una versió adulta de la filla d’Alison Bailey, que és interpretada per Anna Paquin (True Blood), que s’uneix com a personatge regular de la sèrie de Showtime.