L’abducció de Pascagoula, un dels casos OVNI més espectaculars

L’abducció de Pascagoula és sense cap mena de dubte un dels casos OVNI més espectaculars dels últims temps. Tot va començar la tarda de l'11 de octubre de 1973, quan Charles Hickson, de 42 anys, i Calvin Parker, de 19, estaven pescant al riu Pascagoula, a Mississipí, quan van ser sorpresos per una forta vibració acompanyada d’un atronador soroll i van veure llums blaves intermitents sortint d’una nau ovalada d'uns 31 metres d'ample. Una porta es va obrir i tres criatures en van descendir per segrestar als dos homes, fent-los levitar paralitzats i entumits fins a l'interior de la nau. Hickson i Parker van descriure les criatures com a hominoides d'un metre i mig d'alçada, amb la pell de color gris i arrugada, sense ulls ni boca però sí amb tres protuberàncies allargades. Als extrems dels seus braços tenien pinces similars a les d’una llagosta i semblaven tenir només una sola cama dividida en dos. Dins de la nau van seguir levitant a desenes de centímetres sobre el terra i van ser examinats per un ull mecànic que semblava escanejar el seu cos, tot plegat va durar 20 minuts fins que van ser retornats vora el riu.

Pascagoula-extraterrestre2

Horroritzats per l’experiència, els homes van córrer al seu cotxe on van romandre 45 minuts totalment estupefactes, tractant de calmar-se i reordenar els records. Van explicar la seva història als oficials de la base de la Força Aèria de Keesler, però aquests els van suggerir que ho notifiquessin a la policia local. El xèrif Diamond va entrevistar-los durant hores i els va deixar sols en una habitació amb un micròfon ocult, assumint que si estaven mentint obtindria la proba que els delatés. Però els dos homes van continuar parlant amb veus enormement afligides i lamentant-se del que van viure.

El 21 d'octubre de 2001, Natalie Chambers, d'Associated Press va afirmar haver contactat amb un testimoni d'aquest cas que havia volgut trencar el seu silenci. Aquest individu era Mike Cataldo, un oficial de la marina retirat, que va reconèixer haver vist una nau aquell mateix dia acompanyat de dos companys Ted Peralta i Mack Hanna.