Increïbles portades dels discs de Madonna reinventades amb una gossa de protagonista

 

Vincent Flouret, fotògraf francès de moda de París, ha treballat recentment en un projecte molt personal, la model a les fotos és la seva estimada gossa Max de sis anys. Vincent va començar a fer-li fotos després de participar com a voluntari al City Shelters de L.A, on va fer retrats d’estudi de gossos abandonats per ajudar-los a trobar casa.

Ara, Vincent i Max han recreat escenes de vídeo musicals i covers d’àlbums emblemàtics de Madonna, en un projecte que ha anomenat “Maxdonna“. Amb els diners recaptats a partir de les impressions venudes de la col·lecció “Maxdonna” s’ajudarà a la fundació Raising Malawi, que pretén millorar la vida dels orfes i nens vulnerables a Malawi.

I què passa amb Madonna? Ha vist l’increïble homenatge de Vincent i Max? “Sí! I fins i tot va publicar la nostra versió del Like a Virgin en la seva compta d’Instagram. Jo era com un nen quan el vaig descobrir! Desplaceu-vos cap avall més avall per veure a Max en acció, i feu-nos-ho saber què pensa en els comentaris!