“Masters de l’Univers”, confirmat el retorn de la sèrie i les figures dels 80

La mítica línia original de figures de la companyia americana Mattel, i la sèrie d’animació dels anys 80 de Filmax, He-Man i els Masters de l’Univers, tornaran després de 32 anys! Així ho va confirmar la companyia americana de San Francisco, Super 7, a la Comic-Con de San Diego 2016, després de fer-se amb els drets d’explotació d’aquesta franquícia i de la de Thundercats.

El primer avanç d’aquesta nova etapa va ser la presentació del primer episodi de la continuació de la quarta temporada, que va causar un gran rebombori entre el públic assistent. Aquest va comptar amb la col·laboració de la pròpia Mattel, propietària dels drets de la franquícia, respectant al màxim l’estètica de Filmax dels dibuixos originals i els seus personatges principals. El capítol, que es pot comprar a iTunes, es titula La Maledicció dels Tres Terrors i mostra al príncep Adam enfrontant-un cop més al seu enemic, Skeletor, seguint així la trama de l’últim episodi de la sèrie emès per televisió.

“32 any després torna la mítica sèrie de dibuixos He-Man i els Masters de l’Univers”

La futura cinquena temporada, que s’espera que s’estreni a mitjans de 2017, vindrà acompanyada de noves figures de la línia vintage dels anys 80 (no confondre amb l’actual línia clàssica de Matty Collector). Segons les informacions facilitades per Super 7, la fabricació tindrà lloc a les fàbriques americanes de Mattel on encara es conserven plàstics i motlles totalment nous de l’any 1985 de les figures originals, i d’altres personatges que mai van arribar a sortir a la venda. Es rumoreja que aquest nou acord entre Super 7 i Mattel podria facilitar la reedició de les figures vintage més difícils d’aconseguir. De moment es descarta la fabricació de nous escenaris i vehicles, mentre que el preu de les noves figures rondarà al voltant dels 25 o 30€ més enviament. També es va confirmar que aquest traspàs de llicències de He-Man i els Masters de l’Univers comportarà seguir les actuals línies de figures, la Clàssica i la de Filmax.

Però el resorgiment de He-Man i els Masters de l’Univers no acaba aquí, ja que no oblidem que Joseph McGinty Nichol, director de pel·lícules com Els Àngels de Charlie i productor de sèries com Sobrenatural, està preparant un nou remake fílmic de la història del Príncep Adam per al proper 2017.

A continuació us mostrem el primer minut de La Maledicció dels Tres Terrors: