Mattel confirma el retorn dels Masters de l’Univers a les jogueteries amb l’estil dels 80

 

Les figures de He-Man i els Masters de l’Univers de la companyia Mattel retornaran aquesta tardor de 2020. Masters of the Universe Origins, és el nom de la nova línia de figures, que seguiran sent de 5,5 polzades d’alçada, com la línia clàssica sorgida el 1982, i seguiran conservant els mateixos increïbles matisos i populars músculs de sempre, però amb algunes actualitzacions a l’alçada del pas dels anys, com 10 punts d’articulació més.

Els blisters d’aquesta nova línia Masters of the Universe Origins, seràn pràcticament un calc dels originals dels anys 80. Fins i tot, Mattel ha creat una línia actualitzada de mini còmics que s’inclouran amb totes les figures de la línia d’Origins: una tàctica que originalment va permetre als jugadors donar als personatges que introduïa a principis dels anys vuitanta una interessant història històrica abans de la sèrie animada. Per acabar-ho d’arrodonir el preu de cada figura serà de 15€.

 

Si no podeu esperar tal 2020, haureu d’anar a l’estand de Mattel a la SDCC 2019, on podreu adquirir un pack exclusiu amb He-Man i el Príncep Adam. Per altra banda s’han confirmat que les primeres figures que es posaran a la venda seran les de Skeletor, Evil-Lyn i Teela.

 

 

Recordeu que si no teniu la fortuna de poder viatjar a San Diego, sempre us quedarà seguir adquirint noves figures dels Masters de l’Univers de la companyia Super 7, que avui dia segueixen llençant figures corresponents a la línia clàssica dels anys 80, alguns prototips de Mattel dels anys 80.

Per a celebrar aquest retorn Mattel ha creat un excel·lent vídeo de stop-motion que mostra el que poden arribar a fer aquestes noves figures.