Megamod 10 especial Futbol Català 18/19 per al Fifa Manager 19

Els clubs modestos del futbol català tornen una temporada més al món dels videojocs, concretament al Fifa Manager de PC, amb dades actualitzades a la temporada 2018-2019 gràcies a una nova edició del nostre Megamod.

El Fifa Manager és un mànager de futbol original per a PC de la companyia EA Sports que es va deixar de produir el passat 2013, però que gràcies a la comunitat de fans s’ha mantingut viu fins avui dia. Els seguidors de la saga estan de sort, ja que podran descarregar gratis l’actualització a la temporada 2018-2019 des de la web alemana FMZocker, i posteriorment podran instal·lar el nostre Megamod 10 especial Futbol Català també de forma 100% gratuïta.

 

 

“Fifa Manager permet controlar fitxatges, alineacions, pedrera, finances, contractes publicitaris o botigues del nostre club favorit, i guiar-lo fins a la final de la Champions League o el Mundialet de Clubs. Gràcies al Megamod 10 també podreu competir amb clubs modestos del Futbol Català i de la resta d’Espanya”

 

 

Aquestes són algunes de les millores que incorpora el Megamod 10 especial Futbol Català al videojoc Fifa Manager:

+ Categoria Preferent Regional (estructura no real a causa de les limitacions del joc) amb 8 grups de 22 equips distribuïts per proximitat geogràfica. Amb sistema real de la Copa del Rei i Copa Federació.

+ Eliminats tots els equips desapareguts i solucionat el problema amb el desquadrament de grups pels ascensos / descensos de Tercera-Preferent.

+ Lliga Espanyola amb les categories LaLiga, LaLiga2, 2B, 3a i Preferent Regional. 885 equips seleccionables (35 més que en l’última edició) amb especial incís en els clubs més modestos del Futbol Català.

+ Pack amb més de 1.710 fotos d’estadis, 33 de jugadors i 780 de ciutats d’equips de la Lliga Espanyola. Nova imatge per a camps d’entrenament.

+ Actualització del nivell i característiques de més de 9.478 jugadors reals (700 més que en l’última edició).

+ Actualització de dades, nom dels equips filials, pressupostos, nivell dels estadis i rivalitats entre clubs de pràcticament tots els equips.

+ Creació de més de 600 juvenils reals, i plantilles reals dels equips B de tots els clubs de Primera i Segona Divisió A.

+ Actualització de la gran majoria d’entrenadors i presidents de la temporada 2018-2019.

+ Els equips del futbol català pertanyents a categories inferiors a la 2B que s’incorporen com a seleccionables en el videojoc Fifa Manager (alguns per primer cop en la història dels videojocs) són el CE L’Hospitalet, RCD Espanyol B, AE Prat, Santfeliuenc FC, UE Sant Andreu, CE Europa, FC Ascó, CF Gavà, UE Vilassar de Mar, UE Castelldefels, UA d’Horta, Cerdanyola del Vallès FC, Terrassa FC, FC Vilafranca, Palamós CF, UE Figueres, EC Granollers, FC Santboià, Reus Deportiu B, CF La Pobla de Mafumet, CF Montañesa, CF Igualada, AEC Manlleu, CF Balaguer, FC Andorra, FC Martinenc, UE Sants, UE La Jonquera, Lleida Esportiu B, UE Vic, CD Tortosa, UE Rapitenca, UE Valls, CA Alpicat, CE Manresa, CF Can Vidalet, CP San Cristóbal, EFAC Almacelles, FC Borges Blanques, FE Grama, UD Viladecans, UE Castellar, CE Júpiter, CD Masnou, FC Atlètic de Valls, CD Banyoles, CD Blanes, CD Morell, CD Suburense, CE Farners, CE Mataró, CE Premià, CF Amposta, CF Cambrils Unió, CF Lloret, CF Mollet UE, CF Olesa, CF Ripollet, CF Vila-Seca, CF Vilanova i la Geltrú, Club Atlètic Masnou, FC Cardedeu, Sant Cugat Esport FC, UD Cassà, UD Jesús i Maria, UD Vista Alegre, UE Avià, UE Rubí, UE Sant Ildefons, UE Sabadell Nord, EE Guineueta, UE Maçanet, i UE Tàrrega.

 

 

INSTAL·LACIÓ
Procés d’instal·lació:
– Instal·lar en el vostre PC una còpia original del Fifa Manager 13 o 14. Podeu aconseguir una còpia en format físic en cd, o en descàrrega digital a preu molt econòmic.
– Instal·lar les diverses modificacions creades pel portal alemany FMZocker per a l’edició 2018-2019, els quals ens permetran iniciar el joc a la temporada 2018-2019, renovant per complet tot el joc, i actualitza les dades i escuts de les principals lligues del món! Indicar al vostre antivirus (en cas que n’useu) que exclogui de les anàlisis els fitxers F.MANAGER.exe i rld.dll, si no us els esborrarà quan els executeu en detectar-los com a virus.
– Un cop tot instal·lat, obrim l’editor DBEdition.exe (editor especial creat per FM Zocker que trobareu dins la carpeta FIFA MANAGER 13 o 14 situada a la vostra unitat C:), li diem a tot que sí, quan ens pregunti. Un cop obert anem a File>Save i després cliquem Update all the data from the game, i tanquem.
– Ara és el moment de descarregar el nostre Megamod 10 (clicant sobre el bàner que trobareu al final de l’article) el descomprimim a l’escriptori, veurem dues carpetes “Els meus documents” i “Unitat C”. És molt senzill, hem de fer copiar i enganxar cada carpeta que trobarem dins en el directori que s’indica. Quan ens preguntin si volem reescriure, sempre diem que sí.
– Ara l’únic que hem de fer és obrir altre cop l’editor DBEdition.exe, guardar, exportar i tancar l’editor (com hem fet en el previ pas). I ja tenim el Fifa Manager 19 actualitzat amb el Megamod 10 de la Lliga Espanyola 2018-2019, especial Futbol Català. Per iniciar partida de forma correcta cal accedir al joc mitjançant l’arxiu F.MANAGER.exe
– Es recomana instal·lar finalment tots els MODS gràfics de la web Fm-Trikots, ja que ens deixaran el joc gràficament com a nou.
– I ara ja podeu jugar amb el millor mànager de futbol del moment!

 

 

El nostre treball ha comptat amb la col·laboració desinteressada per a l’estructura de competició de l’usuari Orei del fòrum espanyol Amantes del Fifa Manager.

 

– CONSULTES I RESPOSTES –

Per què no surt la 1a Catalana real?
El joc no permet una estructura de competicions idèntica a la realitat, pel que s’ha optat per crear una categoria Preferent fictícia respectant al màxim els paràmetres reals del Futbol Català.

No apareix entre els equips jugables l’equip que vull, què he de fer?
Qualsevol usuari pot canviar la composició de qualsevol categoria mitjançant l’editor del joc.

– L’equip que vull no apareix amb la plantilla de la temporada 2018-2019, què he de fer?
No tots els nous clubs afegits tenen les plantilles actualitzades. Indica’ns quin t’agradaria que corregíssim per a la propera actualització.

– He trobat errors i crec que podria ajudar a millorar el treball, què he de fer?
Envia’ns un correu a info@microoci.com amb l’assumpte FIFA MANAGER 18-19 i explica’ns els errors i les millores que realitzaries de forma detallada.

Hi haurà un futur Megamod 11 especial Futbol Català per a la temporada 2019-2020?
Sí, però el juny del 2020.

 

* T’agraïm la teva opinió via correu electrònic, Facebook o Twitter per a
poder seguir realitzant aquest laboriós treball de forma desinteressada.