Megamod 2.0 Lliga Andorrana per al videojoc Fifa Manager 14

Us oferim en descàrrega totalment gratuïta la segona edició del Megamod de la Lliga Andorrana per al Fifa Manager 14 de PC, un videojoc de la companyia EA Sports que permet controlar tot tipus d’aspectes del nostre club favorit: fitxatges, alineacions, pedrera, finances, afició, abonaments, contractes publicitaris o botigues i guiar-lo fins a la final de la Champions League o el Mundialet de Clubs. El joc original no ofereix de sortida la possibilitat de controlar clubs de la Lliga Andorrana, el Megamod no només incorpora els equips de Primera i Segona Divisió sinó que també hi afegeix jugadors reals.

Aquest treball ha estat realitzat per la plataforma Futbol Marketing, i a continuació us detallem la resta de millores que s'incorporen.

+ Primera i Segona Divisió Andorrana amb plantilles reals del FC Santa Coloma A i B, UE Santa Coloma A i B, UE Sant Julià A i B, FC Lusitans A i B, FC Ordino A i B, FC Encamp A i B, Inter Club d'Escaldes, CE Principat A i B, UE Engordany, CE Jenlai, Ranger's FC, UE Extremenya, FS La Massana, Atlètic Club d'Escaldes, Penya Encarnada d'Andorra i FC Casa Benfica. El sistema de lliga real no s'ha pogut recrear degut a les limitacions del joc, pel que s'ha optat per un format de lliga sense play-offs amb 4 rondes.

+ Fotos d'estadis i ciutats de tots els equips.

+ Plantilles de la temporada 2013-2014 amb jugadors reals (el joc s'inicia el 1 de juliol de 2013) i fitxatges programats de la temporada 2014-2015.

+ Actualització del nivell, talent, caràcter i característiques dels jugadors.

+ Fotos del Camp d'Esports d'Aixovall i de les localitzacions de tots els equips.

+ Creació de més de 30 juvenils reals i arbitres reals.

+ Revisió final del Megamod 7.0 de la Lliga Espanyola de futbol amb alguns fitxatges del mercat d'hivern 2015. Especial incís en la plantilla del primer equip i juvenil del FC Andorra, i demés jugadors andorrans que actualment juguen en clubs espanyols.

+ Activació de la capacitat de poder seleccionar més lligues de les que el joc original permet.

+ Activat el servei de feeds que ens permetrà llegir notícies reals relacionades amb el món del futbol mentre juguem.

   Manager14 2015-01-17 16-44-01-60 Manager14 2015-01-17 16-45-34-29 Manager14 2015-01-17 16-47-04-78 Manager14 2015-01-17 16-47-36-94 Manager14 2015-01-17 16-48-11-75 Manager14 2015-01-17 17-08-47-66 Manager14 2015-01-17 17-10-07-62 Manager14 2015-01-17 17-11-28-45 Manager14 2015-01-17 17-12-55-58 Manager14 2015-01-17 17-13-47-20 Manager14 2015-01-17 17-14-11-59

 INSTAL·LACIÓ // INSTALACIÓN

IDIOMA CATALÀ
Procés d’instal·lació:
– Instal·lar còpia original del Fifa Manager 14.
– Un cop el joc instal·lat, només l’hem d’obrir i al entrar per primer cop ens preguntarà si volem actualitzar-lo, diem que sí. Un cop fet, sortim del joc.
– Aquest és un pas opcional, però ajudarà a donar molt més realisme al joc. Entreu en la següent direcció i descarregueu-vos els kits (samarretes) de la Lliga Andorrana: LINK
– Obrim l’editor del joc que trobareu dins la carpeta FIFA MANAGER 14 situada a la vostra unitat C:, li diem a tot que sí quan ens pregunti. Un cop obert anem a Archivo>Guardar i després cliquem Actualizar datos para el juego, i tanquem. És imprescindible tenir l'editor tancat per a poder instal·lar el MOD.
– Ara és el moment de descarregar el nostre Megamod 2.0 de la Lliga Andorrana (clicant sobre el bàner que trobareu al final de l'article) el descomprimim a l’escriptori, veurem dos carpetes “els meus documents” i “arxius de programa”. És molt senzill, hem de fer copiar cada carpeta en el seu directori corresponent, tal i com indica el propi nom de les carpetes. Quan ens preguntin si volem reescriure, sempre diem que sí.
– Ara l’únic que hem de fer és tornar a obrir l’editor, guardar i exportar altre cop tal i com hem indicat en el quart punt, i tancar. I ja tenim el Fifa Manager 14 actualitzat amb el Megamod 2.0 de la Lliga Andorrana. Ara només cal gaudir-lo!
Per qualsevol dubte, problema, error o petició per a la propera versió ens podeu escriure un correu a la direcció info@microoci.com amb l’assumpte FIFA MANAGER 14, i en breu us intentarem respondre.
—————————–
Solució a possibles problemes:
– En alguns ordinadors, després de modificar pel nostre compte la base de dades amb l'editor o instal·lar un mod de lligues, no veiem reflectits els canvis en el joc i editor. El motiu més comú, és la configuració del nostre PC. És degut a que tenim activada la "Configuració de control de comptes d'usuari", que permet que diversos usuaris que comparteixin el mateix ordinador, tinguin perfils individuals intercanviant els seus espais de treball sense necessitat de desconnectar. El Fifa Manager 14 no és compatible amb aquesta opció. La forma de solucionar això sense perdre seguretat en el pc és donar privilegis d'administrador a l'exe del joc (Manager14) i de l'editor (EdManager14). Fer això en els 2 arxius .exe del joc i l'editor: Clic botó dret del ratolí, propietats, pestanya "Compatibilitat" i habilita l'opció anomenada "Executar aquest programa com a administrador", després Acceptar i a partir d'ara, l'editor i el joc sempre s'executaran amb privilegis d'administrador. Per altres problemes podeu visitar la següent direcció http://www.managerfifa.com/faqs.html

IDIOMA ESPAÑOL
Proceso de instalación:
– Instalar copia original del Fifa Manager 14.
– Una vez el juego instalado, sólo tenemos que abrirlo y al entrar por primera vez nos preguntará si queremos actualizarlo, decimos que sí. Una vez hecho, salimos del juego.
– Este es un paso opcional, pero ayudará a dar mucho más realismo al juego. Entrad en la siguiente dirección y descargad los kits (camisetas) de la Liga Andorrana: LINK 

Una vez instalados los diversos archivos proseguimos con el siguiente paso.
– Abrimos el editor del juego que encontraréis dentro de la carpeta Fifa Manager 14 situada en su unidad C:, le decimos a todo que sí cuando nos pregunte. Una vez abierto vamos a Archivo> Guardar y luego clic Actualizar datos para el juego, y cerramos. Es imprescindible tener el editor cerrado para poder instalar el MOD.
– Ahora es el momento de descargar nuestro Megamod 2.0 Liga Andorrana (haciendo clic sobre el banner que se encuentra al final del artículo) lo descomprimimos en el escritorio, veremos dos carpetas "els meus documents (mis documentos)" y "arxius de programa (archivos de programa)". Es muy sencillo, lo único que tenemos que hacer es copiar cada carpeta en su directorio correspondiente, tal y como indica el propio nombre de las carpetas. Cuando nos pregunten si queremos reescribir, siempre decimos que sí.
– Ahora lo único que tenemos que hacer es volver a abrir el editor, guardar y exportar otra vez tal y como hemos indicado en el cuarto punto, y cerrar. Y ya tenemos el Fifa Manager 14 actualizado con el Megamod 2.0 de la Liga Andorrana. Ahora sólo hay que disfrutarlo!
Para cualquier duda, problema, error o petición para la próxima versión del Fifa Manager 14 nos puedes escribir un correo a la dirección info@microoci.com con el asunto FIFA MANAGER 14, y en breve os intentaremos responder.
—————————–
Solución a posibles problemas:
– En algunos ordenadores, después de modificar por nuestra cuenta la base de datos con el editor o instalar un mod de ligas, no vemos reflejados los cambios en el juego y editor. El motivo más común, es la configuración de nuestro pc. Es debido a que tenemos activada la "Configuración de Control de cuentas de usuario", que permite que varios usuarios que compartan el mismo ordenador, tengan perfiles individuales intercambiando sus espacios de trabajo sin necesidad de desconectar. El Fifa Manager 14 no es compatible con esta opción. La forma de solucionar esto sin perder seguridad en el pc es dar privilegios de administrador en el eje del juego (Manager14) y del editor (EdManager14). Hacer esto en los 2 archivos. Exe del juego y el editor: Clic botón derecho del ratón, propiedades, pestaña "Compatibilidad" y habilita la opción llamada "Ejecutar este programa como administrador", luego Aceptar ya partir de ahora, el editor y el juego siempre se ejecutarán con privilegios de administrador. Para otros problemas pueden visitar la siguiente dirección: http://www.managerfifa.com/faqs.html
 

MEGAMOD2-andorra
Clica sobre la imatge per a descarregar el Megamod 2.0 Lliga Andorrana // Clica encima de la imagen para descargar el Megamod 2.0 Liga Andorrana
Per informar de possibles errors // Para informar de posibles errores: info@microoci.com

* El joc s'inicia la temporada 2013-2014 pel que els fitxatges 2014-2015 no es fan efectius fins la data del 1-7-2014
* El juego se inicia la temporada 2013-2014 por lo que los fichajes 2014-2015 no se hacen efectivos hasta la fecha del 1-7-2014

– CONSULTES I RESPOSTES –

– Començo el joc i em trobo les plantilles de la temporada 2013-2014, què he de fer?
El joc s'inicia la temporada 2013-2014, pel que les transferències estan programades per al mercat d'hivern (1-1-2014) i pel mercat d'estiu (1-7-2014). Per altra banda no es fan efectius els fitxatges provinents de les lligues estrangeres si aquestes no són seleccionades en la partida que vols iniciar.

Quan començo la temporada 2014-2015 alguns fitxatges dels altres equips no són reals o no apareixen en el meu equip, per què?
El joc per si sol realitza traspassos la segona temporada, pel que les plantilles no són 100% reals tret de la primera temporada que és la 2013-2014. Per altra banda no es fan efectius els fitxatges provinents de les lligues estrangeres si aquestes no són seleccionades en la partida que voleu iniciar.

– He trobat errors, què he de fer per comunicar-los?
Envian's un correu a info@microoci.com amb l'assumpte FIFA MANAGER i explican's que és el que has trobat.