És possible el retorn de Michael Keaton en el paper del Batman de Tim Burton?

 

Després del gran èxit de la pel·lícula Joker, dirigida per Todd Phillips, DC ja pensa en el futur, concretament en l’adaptació live action de la sèrie animada Batman Beyond, guanyadora de dos Emmy. Aquesta història futurista nascuda als dibuixos animats de finals dels 90, ens mostrava una Gotham evolucionada, on Batman s’havia retirat a causa de la seva edat, i per tant no li quedava cap més opció que buscar un successor a l’altura.

 

 

Els rumors en diversos digitals a Internet asseguren que aquesta adaptació seria una continuació directa de la tetralogia de pel·lícules del Batman de Tim Burton i Michael Schumacher, amb Michael Keaton com a protagonista estel·lar. Una idea que la comunitat fan fa molts anys que promou a Internet.

 

 

Sí, diem tetralogia, perquè no oblidem que les dues pel·lícules inicials del Batman de Tim Burton amb les dues posteriors de Joel Schumacher no només estan lligades pel que fa a la trama, sinó també a escala de producció. Tim Burton va ser el productor de la tercera part, tot i no dirigir-la, i l’actor Michael Gough va repetir en les 4 pel·lícules en el seu paper d’Alfred Pennyworth. La tetralogia fins i tot va poder arribar a ser ampliada a una cinquena pel·lícula que s’hagués anomenat Batman Triumphant amb George Clooney com a protagonista.

Hi ha diverses raons per creure que DC Comics i Warner volen seguir esprement el Batman de Tim Burton, amb Michael Keaton al capdavant. La primera és la foto de promoció del pas de Flash, durant el crossover The Flash: Crisis on Infinite Earths, per la Gotham de Tim Burton i Michael Keaton. Aquesta foto mostra una portada del Gotham City Gazette, on s’explica que Bruce Wayne es casarà amb Selina Kyle. La segona és l’aparició de Robert Wuhl retornant al seu paper com el periodista Alexander Knox en aquest crossover, i la tercera i última és que l’actor sempre ha reconegut que ell no només estaria disposat a retornar en el paper, sinó que ell és Batman.