Microoci.com el digital en català líder d’audiència en cinema, sèries i videojocs durant 2019

 

La revista digital Microoci.com, editada per Barcelona Comunicació, es consolida un any més al capdamunt del rànquing de mitjans de comunicació en català a la xarxa especialitzats en temàtiques com el cinema, videojocs, sèries i entreteniment.

 

Dades plana web

La revista digital www.microoci.com ha quasi quadruplicat els resultats de 2018, assolint aquest passat 2019 la xifra rècord de 300.044 usuaris únics i 1.122.134 visites. En l’àmbit demogràfic destaca la franja d’edat força homogènia entre els 25 i 54 anys, amb un 27,57% de públic femení i un 72,43% de públic masculí, sent Barcelona la ciutat que aporta més visitants.

 

Dades xarxes socials

A Twitter les piulades del perfil de Microoci.com han assolit la fantàstica xifra de 1.768.132 impressions i s’ha sobrepassat els 7.800 seguidors (3.200 seguidors més que el passat 2018). A Facebook s’ha convertit en la plana dedicada als videojocs, cinema, sèries i cultura retro en català amb més compromís i interacció (engagement) per part de la seva comunitat amb gran diferència respecte a la resta de competidors, gràcies a la participació de la seva comunitat, formada per 4.300 seguidors.

 

Agraïments

És un honor haver pogut superar projectes similars amb pressupostos molt superiors i amb presència en altres mitjans, i/o que formen part de grans grups de comunicació o d’entitats públiques com Generació Digital (Catalunya Ràdio – TV3), ARA Play (Diari Ara), Videojocs.cat (ElMon.cat), Elcinefil.cat (ElMon.cat) o Elbastards.cat (El Punt Avui).

Des de Barcelona Comunicació volem agrair de tot cor la confiança, paciència i suport rebut per part dels nostres col·laboradors/es, lectors/es i anunciants durant aquest passat 2019, i que ens han convertit en el mitjà digital de referència gamer, seriòfil, cinèfil i de cultura retro en català a la xarxa.