Fly de “Dragon Quest” aquest 2020 amb una nova sèrie

 

Dragon Quest començarà un nou camí en format anime que se centrarà en Les aventures de Fly, com ja ho va fer la sèrie original dels anys 90, i podrem veure-la a partir de la tardor de 2020, animat per Yuya Takahashi, un dels principals guionistes i dibuixants de Bola de Drac Super.

Dragon Quest, que va començar sent un popular videojoc, va començar a publicar-se en format manga al Japó a partir de 1989 i no seria fins a 1991 quan s’estrenaria l’anime, el qual va quedar incomplet a causa de l’alt cost i els pocs beneficis de fer la sèrie animada. A Espanya es va emetre en cadenes autonòmiques com Tv3 i Canal 33,  i comptava amb els dobladors de Bola de Drac, sense anar més lluny, la veu de Krilin era la mateixa que la de Fly, la de Marta Barbarà.

Però no només podrem veure aquest 2020 la nova etapa de Dragon Quest, sinó que l’anime original es començarà a distribuir de nou al Japó a partir de gener de l’any vinent i arribarà a estar disponible en plataformes en línia com Amazon Prime Video.