“Pennyworth”, ja només quedava el majordom de Batman per a tenir sèrie de televisió

 

La caòtica estratègia de l’univers DC Comics a televisió i cinema registra un últim capítol, si més no curiós, aquest cop el protagonista d’una adaptació televisiva de DC serà Alfred Pennyworth, el famós majordom de Batman.

La sèrie Pennyworth és protagonitzada per un jove Alfred acabat d’arribar de servir a l’exèrcit i que troba feina a la Mansió Wayne. Alfred persegueix gàngsters i societats secretes per Londres durant els 10 episodis que dura la seva primera temporada, que no serà l’única, ja que la segona ja està confirmada i es començarà a rodar-se a principis de l’any que ve, amb la idea que es pugui emetre a finals de l’any 2020.

 

 

El president de la cadena StarzPlay, encarregada de la producció i emissió inicial, Michael Wright, va apuntar en un comunicat que “Pennyworth ha estat un gran èxit per a nosaltres, estimat tant per crítics com per fans. Ha estat la sèrie original amb millor rendiment que mai s’ha estrenat a Epix, doblegant l’audiència de les sèries que van arribar abans”.

Pennyworth està protagonitzada per Jack Bannon com Alfred, Ben Aldridge com Wayne i Paloma Faith i Polly Walker com dues de les malvades, que pertanyen a un grup mafiós amb el qual acabaran creuant els seus camins. És de les poques sèries de Warner i DC que no estan basades en còmics concrets.