Polymega, una consola retro per a tenir-les totes

 

A principis de 2019 es llançarà al mercat Polymega, una consola d’estructura modular que serà compatible amb jocs originals de PlayStation, NES i Super Nintendo, entre d’altres.

Aquest nou aparell, que ja pot reservar-se a Polymega.com, comptarà amb una unitat base amb lector CD-ROM i un comandament sense cable. Aquest lector s’encarregarà d’executar els jocs en format físic de PlayStation, Sega Saturn, Sega CD, TurboGrafx-CD i NeoGeo CD.

A més d’aquesta unitat base, hi haurà diferents mòduls intercanviables, cadascun dels quals ens permetrà jugar als cartutxos de NES, SNES, Mega Drive o TurboGrafx-16. A la venda per separat, inclouran un comandament i cinc jocs preinstal·lats.

La consola oferirà la possibilitat d’instal·lar els nostres jocs a la memòria i també d’adquirir-ne de nous, mitjançant una tenda virtual a la qual podrem connectar-nos.

I tot amb vídeo en HD, diferents filtres d’imatge, possibilitat de guardar partides i temps de càrrega optimitzats.

El preu de la unitat base és d’uns 249$, mentre que cada mòdul d’expansió tindrà un preu de 59$. Els jocs que podrem descarregar de la Polymega Shop tindran un preu d’entre 4$ i 6$.

 

 

——————
David Pedrós