Gala de projectes finals del CEV (videojocs i 3D), aquest proper 21 de juny a Barcelona

 

A Barcelona escoles com el CEV s’esforcen cada dia a formar professionals altament qualificats per incorporar-se a la Indústria dels videojocs, una indústria en creixement i la facturació ha crescut un 15,6% en l’últim any.

Catalunya, és la comunitat autònoma que més facturació genera al nostre país, arribant a aconseguir el 52%. El mateix passa pel que fa a la distribució de l’ocupació, aconseguint el 47% de llocs de treball en aquesta comunitat que demanden professionals ben formats, la qual cosa és un atractiu fonamental perquè empreses multinacionals, també es decideixin pel nostre país per obrir les seves noves seus.

L’escola CEV de Barcelona, ​​és una escola 100% especialitzada que llança al mercat laboral nombrosos professionals d’aquest àmbit. El pròxim 21 de juny, l’escola vol donar suport als seus alumnes en la seva trajectòria i projecció professional a través de la Presentació de Projectes Finals.

Durant l’esdeveniment, la promoció 2017-2019 del tècnic superior d’Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius presentarà els projectes realitzats durant Cicle, davant els seus companys, famílies, equip del Centre i professionals del sector.

Si tu també vols formar part d’una indústria en creixement. Acosta’t el pròxim 21 de Juny a les 17.30 hores i descobreix del que seràs capaç si tries formar-te al CEV! Inscriu-te: https://www.cev.com/demo-day-es