Records Televisius Vol.1: “Galaxy Rangers”

 

Les Aventures dels Guardians de la Galàxia, coneguda originalment com a Galaxy Rangers, va ser una sèrie animada de ciència-ficció creada per Robert Mandell, el productor executiu Abe Mandell i la Gaylord Entertainment Company l’any 1986. Combinava històries de ciència-ficció del Vell Oest nord-americà, elements de l’època medieval, i altres històries d’aventures espacials.

La sèrie ens situava després de l’any 2086, quan dos extraterrestres dels planetes Andor i Kirwin van viatjar a la Terra buscant aliats en contra del cruel Imperi de la Corona. A canvi de l’ajuda els extraterrestres varen proporcionar a la humanitat els plànols del primer hiper-conductor FTL, permetent als humans realitzar viatges interestel·lars per colonitzar per primer cop l’espai.

 

 

A mesura que anaven creixent les colònies humanes, també creixia l’activitat criminal, i les noves colònies van haver de defensar-se de nombroses amenaces, incloent-hi les que tenien origen en l’Imperi de la Corona. Per fer front a aquestes amenaces es va crear l’organització BETA (Bureau for Extra-Terrestrial Affairs, Oficina per a Afers Extraterrestres) la qual reclutaria als protagonistes de la història, els Galaxy Rangers. Al nostre país les dues úniques temporades de la sèrie es van compilar en 2 packs de 4 DVDs que actualment estan descatalogats tot i que esporàdicament es poden aconseguir en portals d’internet com Amazon.