Religions que adoren als extraterrestres i no a Déu

Algunes religions de creació recent creuen fervorosament en l'existència de vida extraterrestre i adoren aquests èssers amb total devoció a l'igual que la majoria de religions monoteistes adoren a Déu.

Els fidels del moviment religiós Chen Tao, creat el 1993 a Taiwan per Hon-ming Chen, creien que Déu es va emportar en un plat volador als supervivents d'una guerra nuclear que va tenir lloc al Sistema Solar fa milers d'anys. La ex professora de sociologia que va fundar aquesta religió sostenia la teoria de que la fi del món sobrevindria l'última setmana de març de 1998. Una altre cas similar és l'ordre Fiat Lux, que es va fundar el 1973 a Suïssa, i argumentava que el món seria devastat a mitjans del 1998 per plats voladors nazis i desastres naturals, i que alguns extraterrestres vindrien a salvar només als escollits.

UFO-Pic

Alguns líders d'aquestes noves religions inclús han invertit tota la seva fortuna en la causa com és el cas d'Orville Gordon, el fundador de la secta Outer Dimensional Forces, que va convertir casa seva en una veritable base d'aterratge per a plats voladors. Gordon creia que aquestes naus el portarien amb els seus seguidors a un lloc segur quan arribés el dia del judici final. D'altres han encarat el culte als extraterrestres curiosament cap a la xenofòbia, com és el cas del grup anomenat Tempelhofgesellschaft (Societat Templaria), format a Viena durant la dècada de 1990 i en la que es promulgava que la raça ària era originària del planeta Aldebaran i que per això era superior i havia de dominar el món.