Es confirma una segona temporada de “Masters of Sex”

La sèrie televisiva de Showtime estrenada el passat setembre als Estats Units ja té carta blanca per a estrenar segona temporada. La major part de la crítica americana ha considerat Masters of Sex una gran aposta televisiva, que tot i seguir una línia estètica i de situació similar a Mad Men, en tant que ambdues es desenvolupen al llarg dels anys 60 i recorren a una caracterització semblant d’espais i personatges, se’n diferencia totalment l’argument i la seva estructura serial,  més àgil i sense afluència de subtrames.

Masters of Sex recull la història real del doctor William Masters i Virginia Johnson, els quals emprenen un estudi exhaustiu sobre la vida sexual dels homes i dones americans, enfrontant-se a un camp totalment desconegut en l’època. A partir d’aquest tema central, la sèrie segueix el camí vers l’experiència personal dels dos protagonistes encarnats per Michael Sheen (Frost/Nixon) i Lizzy Caplan, en una fita arriscada i renovadora instigada no tant sols dins del propi argument de la sèrie, sinó que també de cara als espectadors, potser poc acostumats a trobar el sexe com a tema central d’una sèrie televisiva. És, per tant, el retrat d’un trencament d’estigmes en la ciència mèdica, que ara també pot fer-se a la televisió.

Masters of Sex es va estrenar al Canal + España el passat octubre i la productora americana ja ha engegat la gravació d’una nova temporada, que es podrà veure a partir de l’any que ve.

masters-of-sex-imatge—————-
Ona Balló