Aquests són els primers actors confirmats de la sèrie del “Senyor dels Anells”

 

La sèrie del Senyor dels Anells d’Amazon Prime Vídeo és un dels projectes més ambiciosos dels últims temps a les plataformes de streaming.  Després de diversos mesos de producció, que han generat notícies tan curioses com la recerca de persones lletges per interpretar a orcs i trolls, ara per fi ja disposem dels primers intèrprets principals que formaran part de la nova aventura ambientada a la Terra Mitjana.

El paper principal conegut actualment com a Beldor recaurà en Robert Aramayo, conegut per interpretar al jove Ned Stark a Joc de Trons. Morfydd Clark serà l’única actriu per ara que donarà vida a un personatge preestablert en interpretar a Galadriel. Joseph Mawle donarà vida al malvat principal de la sèrie, conegut per ara com Oren. L’actriu Markella Kavenagh donarà vida al personatge protagonista femení conegut com a Tyra, que també s’especula que és un nom fals.

Els rols següents no han estat desvetllats, però el repartiment de la sèrie del Senyor dels Anells d’Amazon Prime Vídeo es completa amb Ema Horvath, Mehmet Günsür, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Ismael Creu Cordova, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers i Daniel Weyman. S’espera que la sèrie comenci a rodar-se molt aviat a Nova Zelanda per part d’Amazon Prime Video, ja que l’estrena de la primera temporada d’El Senyor dels Anells està programada per 2021.