Els sets més cars de la franquícia Lego Star Wars

T’agrada Lego Star Wars i somies algun dia en comprar-te pràcticament tota la col·lecció? Doncs no et perdis el següent llistat dels sets més cars i difícils de trobar d’aquesta fantàstica col·lecció. Cal tenir present que tots els preus que indicarem a continuació són el valor del producte nou a estrenar, amb la caixa per obrir. Evidentment sempre et sortirà molt més a compte qualsevol d’aquests sets incomplets, sense caixa o amb la caixa oberta. Agafeu-vos fort que venen corbes econòmiques d’una galàxia molt llunyana!

 

Rebel Blockade Runner 10019

El vaixell de la princesa Leia compta amb 1.748 peces. Va ser llençat al mercat el 2001 per 174€, i ara un cop descatalogat el seu valor ha ascendit fins els 900-1200€ (aproximadament).

 

 

TIE Interceptor Ultimate Collector’s Series 7181

El primer model de la primera sèrie Ultimate Collector’s (UCS per a aquells que estan familiaritzats amb les col·leccions de LEGO) que apareix dins de la nostra llista és l’interceptor mortal TIE. Encara que aquest conjunt només està compost per 703 peces, està valorat actualment en més de 1.700€, 10 vegades més del preu de venda original. 

 

Y-wing Attack Starfighter Ultimate Collector’s Series 10134

L’Y-Wing demostra que per a ser una nau valuosa no és necessari ser una X-Wing. Tres hores de construcció sense parar i 1.473 peces més tard tindràs una de les naus interestel·lars més llargues de la flota rebel. Retirat del mercat el 2006, és pràcticament impossible trobar-lo, i quan apareix al mercat supera els 1.500€.

 

Cloud City 10123

Reviu l’última traïció de Cloud City amb aquest rar joc de LEGO Star Wars. Lando està preparat per a portar els nostres herois al costat fosc de la força. Aquest joc de 698 peces us deixarà bocabadats, si podeu trobar-lo i pagar els 1.600€ que costa.

 

 

Imperial Star Destroyer Ultimate Collector’s Series 10030

El set Lego Imperial Star Destroyer té un preu estimat de 1.300 i consta d’una estructura de 1359 peces. Reprodueix la nau Imperial Star Destroyer de Star Wars i inclou una minifigura de Lego de Darth Vader, un holograma de l’emperador Palpatine i vuit canons sincronitzats!

 

 

Death Star II Ultimate Collector’s Series 10143

El valor actual d’aquest set de Lego Star Wars nou a estrenar és de 2.500, si és que el pots trobar disponible. Està construït a escala amb l’Estrella de la Mort II original de Star Wars. Consta de 3447 peces.

 

 

X-Wing Fighter Ultimate Collector’s Series 7191

Si tens la sort de trobar-lo, prepara més de 3.000€ i molta paciència. No és fàcil veure’l a la venda, i ser el primer en poder ofertar al venedor pot ser tan difícil com destruir l’Estrella de la Mort.

 

 

 

Ultimate Collector’s Millennium Falcon (10179)

Possiblement el somni de tot col·leccionista de Lego. Aquest set és el més gran de Star Wars mai creat i el segon set més gran de Lego després del Taj Mahal. A la caixa també hi trobaràs minifigures d’ObiWan Kenobi, Chewbacca, la Princesa Leia, Luke Skywalker i Han Solo. El nombre de peces és de 5195 i el seu preu és de 2.500. Millor que comenceu a estalviar de valent o opteu per algun set sense caixa i/o incomplet.

 

 

 

 

—————–
Fotos: Burcu Aydin Traguany Minguell