“Special”, una agradable sorpresa a Netflix

 

Special, és una sèrie de la plataforma Netflix basada en la vida del popular Ryan O’Connell, escriptor i gran defensor dels drets LGTBIQ + i afectat per una paràlisi cerebral. Pels que no el coneguin, es va convertir en tota una referència per a milions de persones a escala mundial, quan l’any 2012 va publicar la seva autobiografia, titulada ”Sóc especial i altres mentides que ens expliquem de nosaltres mateixos”.

 

 

Les dificultats a què s’enfronta Ryan com a gai discapacitat dia rere dia, que ocupen la majoria dels seus blocs, vídeos de YouTube i publicacions en xarxes socials, van cridar l’atenció de Netflix, que no va dubtar a proposar-li protagonitzar la seva pròpia sèrie a la plataforma. Però no només això. El gegant del streaming li va proposar un padrí de luxe a la producció, el famós Jim Parsons, Sheldon Cooper a la popular sèrie The Big Bang Theory.

 

Ryan O’Connell al principi no volia protagonitzar la sèrie

 

“No era la meva intenció, però en el món no hi ha tants actors gais vint anys que pateixin una paràlisi cerebral. Em vaig plantejar esperar fora de tots els centres terapèutics de Los Angeles per obligar la gent que es presentés al càsting. Però els meus productors em van dir que el segrest no era la solució. Així que no em quedava altra opció que protagonitzar-jo mateix”, bromejava en una recent entrevista.

Els episodis de la sèrie Special són realment curts, d’una duració aproximada de 15 minuts, i són molt fàcils de visionar, pel que es converteix en una sèrie molt fàcil de veure. De moment encara no s’ha confirmat la seva segona temporada, pel que us quedareu amb ganes de més i us tocarà esperar.