Així havia de ser la sèrie de 400 episodis “Star Wars: Underworld” de George Lucas

 

L’any 2005 George Lucas va estar desenvolupant una mega sèrie d’acció titulada Star Wars: Underworld, que havia de tenir 400 episodis, la qual fins i tot va arribar a tenir fins a 100 guions complets i va entrar en fase de producció! Tot i això la seva producció es va suspendre per qüestions de pressupost 5 anys després.

L’acció de Star Wars: Underworld s’establiria entre les preqüeles i les trilogies originals, és a dir en el període de temps en el que l’Imperi va prendre el poder. Entre l’Episodi III: La Venjança dels Sith (2005) i l’Episodi IV: Una nova esperança (1977). La durada dels episodis havia de ser de 42 minuts i encara que mai se’n va arribar a gravar cap, es van fer proves, que ara s’han filtrat. El pla era que fos una sèrie de gàngsters que s’assemblés a Deadwood (2004-2006) i a El padrí (The Godfather, 1972) a l’espai.

També es va descriure com l’Episodi V: l’imperi contraataca (The Empire Strikes Back, 1980) amb esteroides. El mític productor de Lucasfilm, Rick McCallum, també ha confessat en declaracions recents, que els viatges en el temps hi tenien lloc, i també hi havia una trama que proposava matar Darth Vader.