Stargate Universe: Back to Destiny, el retorn de la sèrie en format còmic

 

8 anys després, Stargate Universe dóna el salt al còmic gràcies a American Mithology, editorial nord-americana que està publicant més col·leccions d’aquesta franquícia, i ho fa amb una sèrie limitada de sis números titulada Back to Destiny que continua com si fos el primer episodi de la tercera temporada.

Mark L. Haynes i J.C. Vaughn són els escriptors d’aquests números i són totalment fidels a l-a sèrie, els seus diàlegs i les trames casen perfectament amb l’estil clàssic de Stargate i per moments sembla que estem davant els capítols 1 i 2 de televisió, fins al punt que es calquen escenes en forma de flashback de coses ocorregudes en les temporades anteriors.

Els autors enfoquen l’aventura tractant d’explicar l’important, sense farcit, i utilitzen l’enorme mitologia de Stargate de forma correcta, recorrent als Antics, i ja avisem que no és un còmic apte per a qui no hagi vist la sèrie. De moment al nostre país no ha arribat ni està previst que ho faci, pel que s’ha de comprar d’importació.