La tercera temporada de “Homeland” no acaba de convèncer

Des que l’esperada tercera temporada de Homeland va començar el 29 de setembre a la cadena americana de pagament Showtime, el públic s’ha anat decebent setmana rere setmana degut a la davallada de qualitat d’aquesta, sobretot pel que respecta les trames i i el guió en general. Atenció spoilers a continuació.

Després d’acabar una segona temporada brillant, públic i crítica es va preguntar com els guionistes farien avançar de manera interessant una trama que s’acabava amb l’ex-soldat Brody (Damien Lewis) convertit en fugitiu i acusat falsament de cometre un atemptat, i amb una Carrie (Claire Danes) que havia deixat de prendre’s la medicació per a ser més audaç. El resultat, però, ha sigut descoratjador i poc potent: Carrie s’ha fet la reina de la funció, i, un doble joc amb el seu abans amic, Saul, l’ha portat a entrar i sortir del psiquiatra múltiples vegades, mentre que el personatge d’en Brody s’ha traslladat a Veneçuela, on apartat de tot, intenta lidiar amb la màfia i la policia que el  té allà retingut. Aquest nou destí de Brody podria portar la sèrie cap a un terreny nou i desconegut, encara que, comparat amb les dues temporades anteriors, magistrals, aquesta ha tingut un començament massa fluix per a una sèrie tan potent. Tot i així, ens sorprèn, gratament, la ràpida renovació que la sèrie ha rebut, i que porta inevitablement a pensar que potser encara ens queda per veure el millor d’aquesta nova etapa de la sèrie.

homeland-tercera-temporada
Actualment podeu seguir la tercera temporada de Homeland, amb menys d’una setmana de diferència respecte als Estats Units, als canals FOX i Cuatro, mentre que els americans seguiran tenint ració doble de sèries els diumenges a la nit ja que després de Homeland es passa un nou capítol de Masters of Sex, una nova sèrie que, pel contrari, ha començat a despertar simpatia i molt interès en bastants espectadors.
——————
Marina Cisa
www.labutacaindiscretaa.blogspot.com