“The Lord of the Rings: Gollum”, confirmat també per a PS5, Xbox Series X i PC

 

Daedalic Entertainment ha confirmat que The Lord of the Rings: Gollum estarà en les consoles de l’actual generació, en ordinadors i també en les noves PS5 i Xbox Series X.

Aquesta nova aventura centrada en la sinistra criatura de Tolkien oferirà mecàniques de sigil perquè puguem colar-nos pels més insòlits racons de la Terra Mitjana mentre descobrim una nova història original. Encara no hem pogut veure quin aspecte tindrà Gollum en aquest joc, però el productor Kei Feibig aclaria a la revista Edge que no s’assemblarà a Andy Serkis, qui donava vida al personatge en les pel·lícules.

Sí sabem que quan té lloc la història de The Lord of the Rings: Gollum el personatge ja és víctima de la profunda corrupció de l’anell únic. Els responsables d’aquesta adaptació creuen que les emocions que mostrarà el joc faran que empatitzem amb aquest protagonista que ens acompanyés durant unes 20 hora de joc. L’estudi és conscient que no tenen entre mans al personatge més popular d’El senyor dels anells, però sí que creuen que hi ha molt potencial per convertir-lo en rellevant de nou amb aquesta nova història.